(P) Șemineul electric: Cel mai ieftin mod de a oferi căminului tău acel plus de eleganță și confort!

Publicat: 28 Apr. 2022, 18:42 News
(P) Șemineul electric: Cel mai ieftin mod de a oferi căminului tău acel plus de eleganță și confort!

Cine spune că pentru a vă procura acel plus de căldură și confort estetic în propriul apartament, este nevoie să cheltuiți sume exorbitante de bani? Dacă bugetul sau tipul locuinței nu-ți permit montajul unui focar șemineu tradițional pe lemne, dar vrei să te bucuri de magia unui șemineu de calitate, cu design spectaculos, șemineul electric devine soluția perfectă pentru tine si familia ta!

Așadar, cu ajutorul modelelor de șemineu decorativ care funcționează pe bază de curent electric, acum ai posibilitatea unui set-up confortabil, în care să vă petreceți timpul cu cei apropiați și unde, să vă bucurați de atmosfera unui foc virtual pe tot parcursul anului, cu sau fără funcția de căldură. Personalizați-vă camera după bunul plac, cu posibilitatea de a plasa în siguranță, televizorul sau tablourile preferate la câțiva centimetri de șemineu. De la modern, la clasic, montat pe perete sau tip portal, alege-ți un șemineu electric care se potrivește decorului tău!

Meșterii sibieni de la Pefoc, ne propun noua gamă de șeminee electrice ca soluții potrivite și accesibile, ideale pentru casele și încăperile de dimensiuni medii sau mici, unde vei avea ocazia să-ți petreci clipe memorabile în intimitatea familiei sau persoanei iubite. Alegerea unui șemineu electric este o soluție convenabilă în primul rând, datorită faptului că, spre deosebire de un șemineu pe lemne ieftin, nu necesită instalarea unui coș de fum.

În plus, nu au nevoie de niciun tip de structură de ventilație permanentă și pot fi așezate în fața unui perete sau mutate în alte încăperi, în funcție de spațiul și preferințele fiecăruia. Șemineul electric poate fi instalat în orice cameră din locuință fără nicio intervenție asupra construcției clădirii. După conectarea la sursa de alimentare, șemineul va funcționa instant, permițându-vă automatizarea contactului la pornire, oprire și setarea temperaturii în funcție de nevoi și preferințe.

De exepmlu, șemineele electrice din gama Tagu propusă de meșterii sibieni, se asamblează intuitiv în 30 de minute, iar ramele din lemn sunt finisate cu furniruri premium. Acestea se bucură de un design european deosebit, redat de finisajele cu furnir de înaltă calitate și culori care se potrivesc cu stilul și decorul tău.

Pe lângă funcționalitate, producătorii au avut grijă să nu neglijeze partea de design, astfel că, șemineele electrice reușesc să împrumute magia unui focar tradițional, reușind să transmită senzația unui foc pe lemne ce arde cu flăcări virtuale, direct în sufrageria apartamentului tău de la bloc.

Setează-ți starea de spirit în spațiul tău intim cu un șemineu decorativ electric ieftin, dar de calitate superioară. Aceste piese de înaltă tehnologie, oferă camerei o strălucire primitoare, cu flăcări LED cu aspect natural, care funcționează cu sau fără căldură pentru utilizare în toate anotimpurile. Șemineele electrice sunt fix ce aveți nevoie, oricare ar fi stilul vostru de viață și indiferent de designul casei sau al apartamentului.

Așadar, dacă locuiești la bloc sau într-o zonă rezidențială cu restricții, dar cu toate acestea visezi la seri liniștite, petrecute alături de familie sau de persoana iubită, în atmosfera magică redată de un șemineu tradițional pe lemne, atunci, șemineele electrice reprezintă alternativă perfectă.

Publicat: 28 Apr. 2022, 18:42 News
Pe aceeași temă