(P) PEFOC livrează sobe și șeminee premium cu garanție și transport gratuit în toată țara

Publicat: 22 Nov. 2021, 14:48 General
(P) PEFOC livrează sobe și șeminee premium cu garanție și transport gratuit în toată țara

Indiferent de regiune, județ sau oraș, tot mai mulți români, descoperă beneficiile funcționale, magia și atmosfera de neegalat, oferite de încălzirea neconvențională. Așadar, fiecare șemineu clasic (pe lemne, gaz sau electric), sobă nouă cu aspect rustic sau modern, ori soba pe peleti cu consum ecologic, vor fi capabile să livreze cu stil fiecărei locuințe, acea senzație unică de căldură și confort termic la superlativ!

Așadar, pregătește-te de clipe speciale și amintiri memorabile, trăite alături de familie sau persoana iubită în compania unui dispozitiv care, pe lângă căldură, îți va reda sentimentul reîntoarcerii cu adevărat acasă. Lasă grija tranportului și a detaliilor tehnice de montaj pe mâna unor meseriași devotați așa cum sunt și cei din echipa cu peste 20 de de ani de experiență de la PEFOC! Aceștia vor stabili zona unde poate fi amplasat dispozitivul termic, ținând cont de toate particularitățile locuinței tale precum, dimensiuna spațiului de încălzit, poziția coșului de fum, grinzi, pereți, geamuri, uși, etc.

Indiferent că vorbim despre șeminee clasice, moderne sau șeminee rustice, construcția acestora presupune un proces destul de complex pe întreg parcursul proiectului, specialistului revenindu-i cel mai important rol, iar experiența acestuia determină automat, reușita sau insuccesul proiectului tău.

Așadar, serviciile oferite de echipa Pefoc și partenerii din toată țara, acoperă întreg universul soluțiilor termice alternative, astfel încât să fie în stare să răspundă celor mai înalte exigențe si nevoi ale clienților, precum:

– suport tehnic, consultanță în alegerea corectă a materialelor și dimensionarea acestora în funcție de necesarul termic al casei și proiectarea personalizată a sobelor și șemineelor;

– construirea de șeminee clasice pe lemne, rustice, moderne sau elegante, folosind focare premium drepte sau pe colț, confecționate din fontă sau căptușite cu șamotă – un material revoluționar consumabil, extrem de renumit pentru proprietățile sale conductoare și izolatoare ale căldurii;

– construirea de termoșeminee (șeminee de tip centrală) care pot deservi întreaga locuință prin încălzirea apei menajere din calorifere. Pefoc se ocupă de astfel de lucrări de la zero și până la stadiul final al proiectului tău, executând, atât montajul șemineului, cât și legarea sa la instalația hidraulică a casei și automatizarea întregului sistem de încălzire;

– construcția, montajul și racordarea sigură a coșului de fum sau a sistemelor de burlan soba pentru șeminee, sobe sau centrale pe lemne, peleți sau pe gaz, furnizând soluții termice complete, alături de o întreagă gamă specifică de servicii de întreținere, remediere, mentenanță, verificare și curățare profesională inclusiv a canalelor de evacuare pentru horn din material ceramic sau inox.

Sibienii de la Pefoc îți pun la dispoziție o rețea vastă de meșteri de încredere cu care colaborează de ani buni și care, mereu au oferit deschidere, încredere și transparență în mod constant clienților, de-a lungul a mii de proiecte finalizate cu succes. “Noi facem tot, tu pui pe foc!” nu este doar un simplu slogan, ci o promisiune ce va deveni realitate din momentul în care soba sau șemineul tău vor fi lăsate pe mâna unui profesionist cu adevărat experimentat și devotat meseriei sale.

În plus, comandând telefonic sau on-line, direct din magazinul virtual cu peste 9000 de articole, www.pefoc.ro, beneficiezi de consultanță și transport gratuit pentru întreaga gamă de șeminee, focare, sobe sau coșuri de fum. În plus, pe lângă garanție de calitate și servicii profesionale de montaj, livrarea se face oriunde în țară și în maximum 48 de ore lucrătoare de la confirmarea comezii!

Publicat: 22 Nov. 2021, 14:48 General
Pe aceeași temă