(P) Iată ce trebuie să știi înainte de a juca la ruletă online

Publicat: 27 sept. 2023, 13:37 Autor: Camelia General
(P) Iată ce trebuie să știi înainte de a juca la ruletă online

Oamenii joacă la ruletă de secole. Mulți dintre pasionații care frecventau cazinourile terestre s-au mutat în online, acolo unde se simt mult mai confortabil și au parte de o experiență cel puțin la fel de plăcută.

În cazul în care te decizi să te distrezi și tu pe internet, este bine să știi câteva lucruri care te vor ajuta să intri direct „în pâine”. Înainte de toate, trebuie să ții cont de faptul că îți poți deschide cont doar la un cazinou licențiat. Așadar, cum intri pe platforma de gambling, mergi în partea de jos a paginii principale și vezi informațiile despre licență. În cazul în care nu este menționat așa ceva, caută alt operator.

În general, cazinourile online au oferte pentru clienții noi, un exemplu fiind Frank Casino bonus. Fondurile suplimentare oferite pot fi folosite la orice joc. Există, însă, și operatori care au oferte speciale pentru pasionații de ruletă. Poți beneficia și de ele.

Ruleta live este mai indicată decât cea electronică

Cazinourile de pe internet au două tipuri principale de ruletă: electronică și live. În cazul celei electronice, marja de profit a casei este respectată „cu sfințenie”, pentru că suma totală plătită clienților este controlată de soft. De cealaltă parte, ruleta live are o serie de avantaje, în frunte cu acela că nimeni nu poate controla în ce buzunar se oprește bila. Un al doilea avantaj major este reprezentat de atmosfera întreținută de dealer și de posibilitatea de a comunica cu ceilalți jucători.

Ca și configurație a roții, ruletele se împart în două categorii: europeană și americană. Ruleta europeană are 37 de numere, 0 de culoare verde și de la 1 la 36, aflate în buzunare de culoare roșie și neagră, alternativ. Ruleta americană are în plus simbolul „00”, care este tot de culoare verde. Dacă bila aterizează pe verde, pariurile sunt pierzătoare. De aceea, în teorie, avantajul casei este 2,7% la ruleta europeană și 5,26% la cea americană.

Cotele pentru selecții similare sunt aceleași

În ciuda faptului că șansele de câștig sunt mai mici la jocul american decât la cel european, cotele sunt egale pentru pariuri similare. Opțiunile de pariere la ruletă sunt următoarele:

  • Pe un singur număr (pariu interior) – cotă 36
  • Split (interior) – pe două numere adiacente vecine pe tabla de joc (fisele sunt plasate pe linia dintre cele două numere) – cotă 18
  • Stradă (interior) – pe trei numere consecutive de pe masa de joc (tabla este împărțită în 3 coloane și 12 rânduri, iar pariul pe o stradă reprezintă plasarea fiselor deasupra unuia dintre cele 12 rânduri) – cotă 12
  • Colț (interior) – pe patru numere adiacente pe tabla de joc (jetoanele sunt plasate pe colțul dintre cele patru numere) – cotă 9
  • Roșu/Negru (pariu exterior) – cotă 2.00
  • Par/Impar (exterior) – cotă 2.00
  • 1-18/19-26 (exterior) – cotă 2.00
  • Duzină (exterior) – sunt disponibile trei categorii a câte 12 numere – 1-12, 13-24 și 25-26 – cotă 3.00
  • Coloană – sunt alese tot a 12 numere dar nu consecutive, ca în cazul opțiunii precedente – cotă 3.00

Recomandarea noastră este să îți împarți bugetul astfel încât să îți ajungă să joci cât mai multe runde și să te axezi pe selecțiile cu cea mai mare probabilitate de câștig (cota 2).

Publicat: 27 sept. 2023, 13:37 Autor: Camelia General
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×