(P) Descoperă farmecul și căldura unui șemineu pe lemne cu adevărat special!

Publicat: 21 Apr. 2022, 11:06 News
(P) Descoperă farmecul și căldura unui șemineu pe lemne cu adevărat special!

O dată cu inovațiile și noile tehnologii din domeniul termic, descoperim cu satisfacție că un șemineu poate acoperi mult mai mult decât simpla nevoie de încălzire. Grație versatilității și îmbunătățirilor constante venite dinspre producătorii de specialitate, șemineele au evoluat împreună cu trendurile și gusturile noastre estetice. Așadar, șemineul a devenit astăzi, un veritabil element central, capabil să înnobileze cu multitudinea de stiluri și să rescrie povești arhitecturale inedite.

Iar dacă te simți puțin copleșit de perspectiva de a alege un singur model din varietatea impresionantă de șeminee care să se potrivească perfect cu stilul locuinței tale, sibienii de la Pefoc sunt aici să ne ajute prezentându-ne o variantă elegantă de șeminee care merg la sigur și care se potrivesc oricărei locuințe, indiferent de stilul ales, grație aplicării unui element decorativ deosebit și extrem de popular în construcțiile de șeminee: brâul din lemn sau cornișa din lemn.

Respectând un proces migălos și o serie strictă de reguli aceste componente estetice sunt realizate din lemn de cea mai bună calitate și se lipesc cu adezivi speciali, rezistenți la temperaturi dintre cele mai extreme. Sunt fabricate pe diferite dimensiuni pentru a se potrivi cu majoritatea tipurilor de focare existente pe piața de specialitate.

În primul rând, calitatea unui brâu din lemn este condiționată de respectarea cu strictețe a procesului de uscare al lemnului folosit în construcția acestuia. Uscarea are loc într-un mediu controlat, încăperi speciale care sunt prevăzute să conserve lemnul la un nivel optim de umiditate, fără să se depășească nivelul de 6-8%. În urma acestui tratament profesional, vor rezulta niște cornișe de lemn, colorate uniform și fără imperfecțiuni sau ondulări inestetice.

Mai mult decât atât, pe lângă funcționalitatea și căldura oferită, un șemineu ornamentat cu brâuri decorative din lemn va reuși să adauge un plus de design oricărui stil de șemineu, putându-se integra cu ușurință în case care urmează un stil tradițional, clasic sau chiar și modern. Cornișele din lemn pot avea structură simplă sau profilată, potrivite pentru orice stil de șemineu cu grătare din fontă, la perete sau pe colț. Iar pentru și mai multă siguranță, brâurile din lemn vor fi tratate cu soluții ignifuge care să elimine riscul aprinderii accidentale la foc.

Te poți convinge singur de efectul special și inedit pe care o cornișă de lemn îl poate da unui șemineu, intrând direct pe site-ul meșterilor sibieni, unde vei avea acces la o multitudine de șeminee realizate pe întreg teritoriul țării. Modelele sunt proiecte reale, ce au fost realizate în locuințele clienților, șemineele fiind construite conform dorințelor și gusturilor acestora, respectând cu strictețe o serie de parametri tehnici de siguranță și funcționalitate.

Profesioniștii cu sediul central la Sibiu și colaboratori în întreaga țară, comercializează și asigură montaj profesional pentru diverse soluții de încălzire alternativă, punându-vă la dispoziție produse și materiale profesionale pentru construcția șemineelor de toate tipurile.

Aici este locul perfect pentru alegerea unei sobe pe lemne, a unui focar premium sau a modelelor cu consum economic, dar și pentru construcția fermecătorului cuptor de grădină zidit din cărămidă sau beton, ca o alternativă la clasicul grătar cărbuni!

 

Publicat: 21 Apr. 2022, 11:06 News
Pe aceeași temă