Ozana Barabancea a marturisit cum a dat jos 40 de kg. Dieta pe care a urmat-o cu strictete
Regimul are câteva secrete: trebuie să mâncaţi cinci mese pe zi, la aceleaşi ore, cu diferenţe de două – trei ore între ele; se beau cel puţin doi litri de apă zilnic; cafeaua dimineaţă se bea fără zahăr şi fără lapte; se exclud din alimentaţie pâinea, uleiul, prăjelile, berea, zahăr şi muştarul.
In primele două săptămâni aveţi voie să mâncaţi doar carne: de pui, curcan, vită, peste, porc slab – fierte, coapte, grătar; mezelurile slabe – muşchi file, pastramă pui, şuncă slabă; ouăle de prepeliţă, maxim două pe zi.
Sunt permise sarea, piperul, zeamă de lămâie.
În următoarele două săptămâni, puteţi introduce treptat legumele fierte, coapte sau la grătar: castraveţi, varză, salată, ardei gras verde, ceapă, vinete, verdeţuri, gulie, ridiche.
Sunt interzise următoarele legume: morcovul, sfeclă roşie, porumb, cartofii, mazărea, fasolea boabe şi roşiile.