Orasul din China unde se vinde bere la punga de plastic! Cum arata, cum se umple si mai ales cum se bea direct din punga!

Publicat: 23 Aug. 2018, 13:29 Life

Chinezii astia sunt tare ingeniosi iar mai presus de toate chiar se pricep sa faca totul cat mai ieftin posibil. Berea fara sticla sau doza este mai ieftina.

Orasul din China unde se vinde bere la punga de plastic! Stim ca e vara si e sezonul in care consumul de bere explodeaza, motiv pentru care astazi va prezentam o metoda inediata de a bea bere.

In orasul Qingdao din partea estica a Chinei exista un obicei prin care mai multe baruri si terase vand bere direct la punga din dozator. Berea Tsingtao este traditionala pentru ei si desi nu este renumita pentru gustul ei, cel mai probabil va deveni cunoscuta la nivel mondial pentru modul in care este vanduta si ulterior servita.

Daca va ganditi ca sunt niste pungi speciale de plastic, cu dop sau care izoleaza bine ar trebui sa stiti ca nu este deloc asa. Berea se toarna in cele mai banale pungi transparente, exact ca cele de la piata in care cumperi legumele.

Continuarea articolului »

Publicat: 23 Aug. 2018, 13:29 Life
Pe aceeași temă