Operat recent la colon, Cătălin Botezatu va ajunge din nou pe mâna medicilor! ”Am zăcut, la propriu…”

Publicat: 20 iul. 2021, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Dacă nu ar fi atât de solicitantă, vara asta ar suna bine pentru Cătălin Botezatu! Recunoaște că nu prea a avut grijă de el în ultima perioadă, și asta pentru că a fost mai mereu pe drumuri. Ba în Iordania, la Petra, ba în Madeira, ba la Cannes. Însă, cu toate astea, Bote știe că nu trebuie să exagereze prea mult, așa că s-a mobilizat și va merge la un control de sănătate amănunțit.

Anul trecut, medicii i-au descoperit o tumoră la colon și au fost nevoiți să-l supună unei intervenții chirurgicale pentru a extirpa tumoră. Însă, aceasta nu a fost singura problemă cu care designerul s-a confruntat. De-a lungul timpului Botezatu a avut probleme cu inima, și cel mai probabil, acum vrea să-și facă niște analize pentru a vedea dacă totul este în regulă.

Sunt ok! E adevărat că toată această nebunie cu mersul la Cannes, chiar dacă a părut o chestie frumoasă, că am luat un premiu, că am făcut o prezentare, și-a pus amprenta puțin pe sănătatea mea. A fost o alergătură continuă, nu am avut timp să mă odihnesc deloc și la venire, am zăcut, la propriu, o zi și o noapte, dar sunt ok. Merg la sfârșitul lunii la Istanbul pentru control, pentru că trebuia să merg de acum o lună și nu am mers…Dar sunt bine!„, a povestit Cătălin Botezatu, exclusiv pentru CIAO.RO.

L-am întrebat pe Cătălin Botezatu dacă la capitolul dragoste are vești noi, iar răspunsul lui a fost surprinzător!

Ce parteneră de viață, ai înnebunit? Doamne ferește! Nu avem așa ceva! Nici nu vrem să avem așa ceva. Îmi place atât de mult libertatea și vreau să trăiesc atât de mult clipa și tot ceea ce se întâmplă frumos în jurul meu, încât de ce m-aș băga, așa, într-o relație în care să sune tot timpul telefonul și în care să fiu urmărit tot timpul pe aplicația aia, să vadă unde sunt și cât timp mai am până acasă. Îmi place gelozia, pentru că asta denotă că mă iubește, dar  nu mai am nervi…„, ne-a mărturisit Bote, care după ce a făcut-o celebră pe Bianca Drăgușanu nu și-a mai găsit nicio parteneră pe măsura așteptărilor.

 

Publicat: 20 iul. 2021, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă