Oferta Digi, de Paște. Cum poți obține un mobil gratuit

Publicat: 13 Apr. 2020, 10:00 General
Oferta Digi, de Paște. Cum poți obține un mobil gratuit

Luna aprilie vine cu o surpriză pentru abonații RCS&RDS. În perioada Sărbătorilor Pascale, unul dintre cei mai mari operatori de servicii de telecomunicații de pe piață a pregătit o ofertă extrem de tentantă. Vă puteți achiziționa gratuit un telefon de ultimă generație.

Cum îți iei gratuit un telefon de la Digi

Pandemia de coronavirus a afectat multe companii de pe piața din România și nu numai. Pentru a-și păstra clienții și pentru a încerca să convingă și alte persoane să apeleze la serviciile oferite de Digi, operatorul de telecomunicații a pregătit o ofertă perfectă, în preajma Sărbătorilor Pascale.

Astfel, vă puteți alege cu un smartphone nou, fără să plătiți niciun ban. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă portați în rețeaua Digi cu numărul de telefon pe care îl aveți deja. În cazul în care vă doriți un telefon mai performant, aveți posibilitatea de a vă achiziționa unul în rate. Nu veți fi nevoit să plătiți niciun leu în avans.

În plus, în condițiile în care în țară este decretată stare de urgență, compania RCS&RDS a venit cu o variantă perfectă pentru cei care vor să se transfere la Digi. Vă puteți porta numărul de telefon online, fără să fiți nevoiți să ieșiți din casă. Și veștile bune nu se opresc aici. Operatorul a pregătit o gamă largă de telefoane din care vă puteți alege.

Astfel, în ofertă intră atât telefoane de la Samsung sau Nokia, cât și aparate marca Digi. De exemplu, dacă vă doriți un telefon mai performant, dar nu vreți să plătiți foarte mult pentru un brand mai cunoscut, aveți la dispoziție Digi K2. Nu veți da niciun ban în avans, iar rata lunară este de 83 de lei, fără dobândă.

Oferte tentante și la abonamente

Dacă sunteți dispuși să vă faceți un abonament la Digi, ofertele sunt și mai bune. Prețurile pornesc de la 3 euro și aveți inclus internet nelimitat în rețeaua 4G. Astfel, veți beneficia de convorbiri nelimitate în toate rețelele, atât cele fixe, cât și cele mobile. În plus, puteți vorbi în rețelele fixe fără să plătiți în plus și cu cei dragi aflați în străinătate. Pentru convorbirile pe mobil în țările din Uniunea Europeană, SUA sau chiar China aveți la dispoziție 3.000 de minute.

Cel mai ieftin abonament este cel de 5 euro, însă dacă veți lua mai multe abonamente, veți plăti doar 3 euro pe lună. Dacă v-ați hotărât să încercați oferta de la Digi, trebuie să vă grăbiți. 18 aprilie este ultima zi în care puteți beneficia de aceste prețuri, atât la telefoane mobile, cât și la abonamente.

Un alt aspect important este acela că dacă alegeți abonamentele Digi Mobil Optim, contractul va fi pe doi ani. Dacă vreți să luați doar telefonul, fără abonament, puteți plăti costul acestuia în 12 rate, fără dobândă. Banii pot fi livrați atât online, cât și în magazinele operatorului de servicii de telecomunicații.

Publicat: 13 Apr. 2020, 10:00 General
Pe aceeași temă