Octavia Geamănu, dezvăluiri despre căsnicia sa: „Asta presupune foarte mult timp, răbdare şi energie”

Publicat: 25 Jun. 2021, 14:46 Vedete

Octavia Geamănu a făcut recent dezvăluiri despre căsnicia sa cu Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5. Vedeta a povestit cum a fost perioada pandemiei în familia sa.

Celebra prezentatoare de ştiri şi-a deschis sufletul într-un interviu pentru okmagazine.ro în care a explicat cum le-a schimbat viaţa lunile în care restricţiile erau în vigoare şi nu puteau ieşi din locuinţă.

” Suntem la fel ca altădată, dar cu un băieţel care a învăţat să vorbească şi care aleargă”

”Eu am înţeles că multe cupluri nu mai sunt împreună după pandemie. Pentru noi, până şi aici a fost ca înainte. Având un spaţiu care ne permitea şi înainte, şi în prezent să nu ne sufocăm şi să nu stăm conectaţi non stop unul la nevoile celuilalt, nu ne-am schimbat nici din punctul ăsta de vedere. Spune tu, Marian, suntem altfel? Suntem la fel ca altădată, dar cu un băieţel care a învăţat să vorbească şi care aleargă. Eu eram tot timpul cu el şi înainte, deci nu a simţit deloc absenţa mea. Într-adevăr, s-a ataşat şi mai mult de Marian, căci el era plecat mai mult. Iar acum îşi petrec tot timpul împreună”, a declarat Octavia Geamănu.

În cadrul interviului, prezentatoarea a vorbit și despre eventualitatea de a deveni din nou mămică: ”Ne-am gândit doar că e greu să poţi fi aproape de un copil şi să-i acorzi un sprijin emoţional, în primul rând. Altfel, este uşor să faci copii să crească cu bone, bunici etc. Noi ne dorim să fim prezenţi lângă Andrei, să crească cu noi, să descopere cu noi viaţa, nu cu ajutoare. Ori asta presupune foarte mult timp, răbdare şi energie… Să ştii că l-am întrebat dacă ar vrea o soră sau un frate şi a zis că nu. Ştie ce înseamnă asta şi nu ar vrea aşa ceva”.

 

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 25 Jun. 2021, 14:46 Vedete
Pe aceeași temă