Oana Sîrbu are sufletul chinuit de durere. Actrița a trecut printr-un șir de tragedii în timpul pandemiei

Publicat: 27 Oct. 2021, 14:00 Vedete

Actrița Oana Sîrbu a pierdut două dintre cele mai dragi ființe din viața ei în ultimul an. Cu sufletul chinuit de durere, ea a decis să revină pe scena teatrului. 

Una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, Oana Sîrbu a fost nevoită să-și caute multă putere pentru a depăși poate ca mai grea perioadă din viața ei. Ultima perioadă a fost greu încercată pentru ea.

Anul trecut, în august, avea să piardă cea mai dragă ființă din lume, pe mama ei.

Oana Sîrbu are sufletul chinuit de durere

Problemele cu ea au început în urmă cu câțiva ani, vârsta și-a spus practic cuvântul. Am ajutat cât am putut pe partea medicală. O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic, împlinea 87 de ani. Eu nu pot să vorbesc despre mama. O văd în fața mea, în spatele meu zâmbind, râzând, în cele mai frumoase haine ale ei. Am și eu acasă câteva haine de-ale ei. O văd și în mutra fratelui meu, care seamănă leit cu ea! E acolo încontinuu! Comunic în altă dimensiune cu ea”, a povestit, cu lacrimi în ochi la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Ca și cum nu era de ajuns, o altă tragedie i-a zguduit familia. S-a stins din viață mătușa ei, cea care îi era și nașă de botez.

Am pierdut-o pe ultima soră a mamei dintre cele trei. Este vorba despre nașa mea de botez. În ultimele zile de viață, am dus-o la un cămin și nu am putut să mergem să o vizităm, pentru că s-a intrat în carantină. M-am gândit și mă gândesc des și acum ce a simțit ea în ultimele momente, când noi practic nu am mai putut s-o vedem”, a mai declarat oana Sîrbu pentru aceeași sursă.

Oana Sîrbu revine pe scena teatrului

Îndrăgita actriță din seria de filme „Liceenii” a decis să revină pe scenă. Se va întâmpla la Teatrul de Revista „Constantin Tănase”, pe 30 octombrie, unde va juca într-un spectacolul regizat de Vasile Muraru și Valentina Fătu, „Galele Savoy”.

Surpriza și mai mare este aceea că Oana va juca din nou pe aceeași scenă cu tatăl ei, cunoscutul om de teatru și muzică Romulus Sîrbu, în vârstă de 86 de ani. Acesta va avea un moment în memoria marelui actor Nicu Constantin, pe care îl va face în cuplu cu Anton, fostul său partener de scenă, anunță click.ro.

Publicat: 27 Oct. 2021, 14:00 Vedete
Pe aceeași temă