Oana și Viorel Lis vor să adopte un copil! Procedurile au fost deja demarate

Publicat: 09 Apr. 2020, 13:45 Vedete
Oana și Viorel Lis vor să adopte un copil! Procedurile au fost deja demarate

Viorel Lis și soția lui vor să devină părinți și deja au făcut câteva demersuri în acest sens. Cei doi își doresc să facă acest pas, în căsnicia lor, deși nu mai sunt demult la început de relație.

Totodată, mulți îi consideră unul dintre cele mai controversate cupluri de la noi, din pricina diferenței de vârstă foarte mare. Însă, Viorel Lis și Oana își petrec timpul ca orice cuplu normal.

În plină pandemie, blondina a făcut mărturisiri emoționante, despre viitorul său rol, cel de mămică. Vedeta își dorește foarte mult un copil și nu este pentru prima dată, în mariajul cu fostul primar al Capitalei, când susține cu tărie acest lucru.

Oana a mărturisit că nu are în vreun fel temeri și că este total pregătită să fie mamă. În acest sens, ea a făcut și câteva mărturii emoționante. Soția fostului edil de 76 de ani a fost cea care și-a crescut frații, după ce mama lor s-a stins.

Da, îmi doresc foarte mult un copil. Am luat în calcul toate aspectele, m-am interesat despre procedură. Am început să fac dosarul dinainte de pandemie, însă din cauza situației, am stagnat și vom relua după ce se termină nebunia asta. Până voi avea copilașul, vor trece probabil 6 luni, până la 2 ani. Deja aranjez camera, m-am apucat să gătesc. Nu îmi este frică pentru că eu am crescut cu responsabilități, după ce a murit mama, mi-am crescut frații. Chiar îmi imaginez cum ar fi să dorm cu copilul, să merg cu el în mașină. Viorel spune că trebuia să facem demult asta”, a povestit Oana Lis, potrivit click.ro.

Publicat: 09 Apr. 2020, 13:45 Vedete
Pe aceeași temă