Oana şi Catinca Roman nu îşi mai vorbesc! Care este motivul discordiei dintre cele două surori

Publicat: 10 Feb. 2020, 10:11 Vedete

Oana şi Catinca Roman au ajuns să nu îşi mai vorbească. După câteva discuţii în contradictoriu, cele două surori nu au mai dorit să ştie una despre cealaltă. 

Oana Roman trece de ceva timp prin schimbări care au afectat-o destul de mult. Recent s-a separat de soțul ei, Marius Elisei, după ce în presă au apărut probe ale infidelităţii acestuia.

Dar pe lângă acest lucru, nici cu ceilalți membri ai familiei lucrurile nu stau deloc bine. Oana Roman a întrerupt orice fel de legătură cu tatăl ei, fostul premier al României, Petre Roman, dar și cu sora ei vitregă, Catinca.

„Relația cu tata s-a răcit foarte mult. Practic, el s-a îndepărtat treptat-treptat. Am luat lucrurile ca atare, înțeleg că așa a gândit el să facă. Nu știu dacă a făcut-o din proprie inițiativă sau forțat de împre­jurări. Încă sper să se regleze lucrurile și să simt că am un tată în viață și lângă mine, parte din viața mea și a Isei, mai ales. Nu a venit să o vadă de aproape un an și, de când ne-am mutat, nu a dorit să vină să vadă casa, probabil și pentru că nu vrea să o întâlnească pe mama. Pentru mine, însă, e o mare durere, întrucât îmi doream să se bucure pentru această realizare a mea și pentru că îmi doream ca Isa să fie parte din viața lui”, a declarat Oana Roman, pentru Viva!

Cât despre relaţia cu sora ei, Catinca, Oana Roman dezvăluie faptul că totul a pornit din momentul în care i-a cerut ajutorul surorii sale, iar acesta nu a mai venit niciodată. Mioara Roman rămăsese fără casă şi îngrijorată fiind, Oana i-a explicat situaţia Catincăi, însă fără niciun rezultat.

Oana s-a văzut nevoită să rezolve singură această problemă, iar mama sa locuieşte în prezent în casa pe care vedeta şi-a achiziţionat-o de curând.

„Ultima oară am vor­bit în vară, când i-am spus că mama nu mai are unde să stea și că trebuie să o iau la mine. Nu s-a oferit să ajute și, de atunci, nu mi-a mai dat niciun telefon sau mesaj”, a mai spus Oana Roman.

Publicat: 10 Feb. 2020, 10:11 Vedete
Pe aceeași temă