Oana Roman, umilită de Florin Pastramă în timpul unei nunți: ”A mâncat două meniuri?”

Publicat: 14 Jan. 2020, 10:38 Vedete

Oana Roman a muncit din greu în vara anului 2019 pentru a organiza cea mai importantă petrecere din viaţa lui Florin Pastramă şi a viitoarei sale soţii. După marele eveniment, prietenia dintre cei trei s-a destrămat din cauza unei glume care a supărat-o extrem de tare pe Oana Roman.

Se pare că mediat după cununia civilă, Florin Pastramă a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la eveniment, iar un amic a făcut o glumă pe seama greutății Oanei.

„Felicitări, casă de piatră! Oana Roman a mâncat două meniuri? Întreb pentru un prieten”, a scris amicul lui Patramă.

Amuzat de gluma prietenului său, Florin i-a răspuns acestuia printr-un emoticon zâmbitor.

Oana Roman a văzut schimbul de replici dintre cei doi şi foarte supărată i-a răspuns dur soţului Brigittei Sfăt.

„Florin Pastramă, n-am mâncat nimic pentru că eram prea preocupată să iasă bine evenimentul vostru! Iar glumele astea de maidan ale domnului sunt demult expirate! Ce ne mai distrăm cu niște glume penibile! E amuzant tare observ”, i-a transmis Oana Roman.

Brigitte şi Florin Pastramă, nuntă 2019

Cei doi s-au cununat civil pe 27 mai 2019, la Primaria Voluntari. Nunta religioasă a avut loc pe 7 iulie 2019 şi petrecerea la un restaurant de lux din Bucureşti.

Brigitte a fost cea care a ţinut contabilitatea cheltuielilor pentru nuntă:„Noi am avut o cearta foarte mare cu 30 de ore inainte de nunta ca am aflat ce vrea sa faca si eu nu am fost deloc ok cu acest lucru. Investitia in nunta a fost mai mult de 93.000 de euro, si am depasit si suma asta iar darul a fost in jur de 29.000 de mii de euro, deci avem o pierdere foarte mare. N-am facut-o pentru dar. Eu am vrut sa facem un lucru simplu, sa dam o masa. Sunt multe lucruri care s-au facut acolo si cu care eu nu am fost de acord dar le-am acceptat pentru ca mama lui Florin cand am vorbit despre nunta a inceput sa planga. Au fost foarte multe chestii speciale si opulente pe care si le-ar fi dorit Florin. Investitia am suportat-o impreuna dar nu am facut-o pentru bani ca asta ar fi insemnat sa jelim pe aici.”

Publicat: 14 Jan. 2020, 10:38 Vedete
Pe aceeași temă