Oana Roman tună și fulgeră! De ce s-a supărat pe celebrul ei tată, Petre Roman! “Cum îi explici unui copil că niciun bunic nu a simțit să îi dea un mesaj de ziua lui?”

Publicat: 24 Feb. 2021, 18:08 Vedete

Oana Roman a răbufnit pe rețelele de socializare. Motivul este chiar tatăl său, Petre Roman!

Vedeta a povestit că este supărată pentru faptul că de ziua Isabelei, fetița ei și a lui Marius Elisei, care a împlinit duminică 7 ani, bunicii ei au uitat-o, făcând aici referire în mod special la tatăl ei, Petre Roman. Acesta nu doar că nu a venit la ziua de naștere a nepoatei sale, dar nu i-a trimis Oanei nici măcar un mesaj pentru Isabela. De aici a pornit iureșul!

“De când am venit din vacanță, am trecut printr-un carusel de emoții. Am semnat actele de divorț, după care s-a îmbolnăvit cățelul, apoi mama, care are iar probleme de sănatate. Dar la ziua Isabelei mi s-a confirmat că anumiți oameni nu vor să fie în viața noastră sau vor să fie doar atunci când au nevoie să fie în viața noastră. Și când nu au nevoie, nu mai sunt. Nu-mi stă în caracter să-i sun și să-i întreb: de ce ai uitat că e ziua unui copil care te iubește sincer? Inclusiv din familie, de fapt bunicii ei nu au fost lângă ea nici unul! În afară de mama, pe care a văzut-o pentru că stă cu noi în casă, niciun bunic nu a fost lângă ea, nici măcar cu un telefon. Nici bunicii materni, nici bunicii paterni. Nimeni, anul ăsta, nimeni. Ok, poate că nu-ți place de mine, pot să consider că nu am fost o fiică bună sau o noră bună, dar copilul ăsta ce vină are? Sunt sigură că sunt foarte mulți oameni care sunt fix în aceeași situație ca mine,  nu-i așa? Dar, cum reacționezi într-o astfel de situație? Cum îi explici unui copil că niciun bunic nu a simțit să îi dea un mesaj de ziua ei, să îi spună “La mulți ani”? Nimeni, anul ăsta, nimeni!…Eu tot timpul i-am explicat cât de mult țin eu la oamenii ăștia, cât de importanți sunt oamenii ăștia. Și ea a a ajuns să îi iubească foarte tare pe toți! Cum îi explic eu acuma? Problema mea e că ați făcut să sufere un copil, care nu merită! Aveți o problemă cu mine! OK! Dar când e ziua unui copil, dă frate, un mesaj!”, a spus Oana Roman pe Instastory.

“Sunt un om care nu ascunde rahatul sub preș pentru că știu că oricât l-aș ascunde, pute!”, a mai adăugat Oana Roman, vizibil iritată de situație.

De asemenea, Oana Roman a ținut să lămurească și faptul că se descurcă singură și nu cu ajutorul tatălui său celebru, așa cum i se spune sau cum crede lumea.

“Nu e așa, îi port numele și o fac cu mândrie pentru că e tatăl meu și fără el nu aș fi avut educația și nu aș fi crescut în mediul în care am crecsut dar de peste 20 de ani eu sunt un om care se descurcă absolut singur pe picioarele lui. Și sunt anumite lucruri care trebuie lămurite la un moment dat! (…) Eu am înțeles de mult cât de singură sunt… După ce am născut și era să mor și am stat vreo 5 ore la reanimare, atunci mi-am dat seama că sunt singură, pentru că părinții mei nu au venit să mă vadă la reanimare niciodată și nici prietenii…”, a mai spus Oana.

 

Publicat: 24 Feb. 2021, 18:08 Vedete
Pe aceeași temă