Oana Roman s-a apucat de vlogging! Ce dezvăluiri nemaiştiute a făcut despre copilăria ei: ”Foarte multă lume crede că am crescut în puf…”

Publicat: 03 Jun. 2020, 13:08 Vedete

Oana Roman nu a pierdut timpul în izolare! Vedeta s-a apucat de vlog-uri pe YouTube. În primul episod, fiica fostului premier a împărtăşit cu fanii săi lucruri neştiute despre viaţa sa.

„Ziua cea mare a sosit! De astăzi lansăm canalul de YouTube Oana Roman și o serie de vlog-uri pe care le veți putea vedea pe YouTube, pe Instagram și pe Facebook”, a anunţat Oana Roman. Din câte se pare, fanii vedetei vor putea urmări câte un episod pe săptămână.

„S-a nimerit ca primul episod să aibă loc într-o zi de sărbătoare, pentru că astăzi este 1 iunie”, a mai spus Oana Roman în primul ei vlog.

Oana Roman a fost prezentă alături de fiica sa în cadrul unei emisiuni, acolo unde vedeta a făcut câteva dezvăluiei neaşteptate.

„1 iunie a devenit o sărbătoare, de anul trecut este chiar o sărbătoare legală în România. (…) Spuneam eu că trebuie să considerăm că Ziua Copilului e în fiecare zi, dar nu în sensul clișeic, ci în sensul în care trebuie să ne iubim și să ne educăm și să ne răsfățăm copii, în limite, în fiecare zi. Au existat foarte multe discuții în ultima vreme despre cum ne creștem copiii. Dacă avem posibilități le dăm absolut orice? Noi credem că ei au nevoie de orice astfel încât să ducă o viață fără lipsuri. Am discutat și cu colegul Cristi Brancu pe tema asta, pornind de la tot scandalul care s-a creat apropo de Margherita, de Ioniță, de Viorica de la Clejani.

Cum facem cu copiii ăstia? Le dăm absolut orice? Foarte multă lume crede că am crescut în puf și că tata m-a răsfățat și mi-a oferit absolut orice. Nu este deloc așa. Tata ne-a crescut destul de strict și în condiții destul de dure pentru că și el a fost crescut așa. Părinții mei nu au făcut lecții cu mine niciodată, tata a încercat o dată să facă lecții la matematică și s-a lăsat păgubaș pentru că nu prea mă descurcam. Am fost obligată să îmi fac temele singură și să mă descurc, inclusiv în clasele mici”, a povestit Oana Roman.

De-a lungul timpului, una dintre cele mai mari dezamăgiri ale Oanei Roman a fost uşurinţa cu care cei din jur au judecat-o pentru că este fiica lui Petre Roman. Multe persoane au considerat că i s-a oferit totul pe tavă încă din copilărie, iar acum Oana a lămurit acest aspect.

„Într-o țară ca Franța și la o universitate care se numește Sorbona, ideea că te duci cu pile nu există. Lor nici nu le trece prin cap chestia asta. Sorbona este o școală de stat, deci care nu a costat. Tata nu a trebuit că plătească zeci de mii de euro pe an, ca și cum plătești pentru o facultate privată. Am plecat la facultate, am stat în gazdă pentru că tata a spus că nu are posibilitatea să îmi plătească o chirie la Paris. M-am întors din Franța și tata mi-a spus: „Ai diplomă de licență? Ai o meserie? Drum bun” și a trebuit să muncesc și să mă descurc singură”, a povestit Oana Roman.

„M-am ambiționat și am muncit și m-am zbătut și după un și jumătate mi-am cumpărat un Golf 4 și m-am dus la tata și i-am spus că mi-am cumpărat mașina singură și satisfacția a fost de o mie de ori mai mare. Și am și apreciat mult mai mult acea mașină. Poate totuși ar trebui să avem o măsură în ce oferim copiilor noștri”, a mai povestit Oana Roman.

Publicat: 03 Jun. 2020, 13:08 Vedete
Pe aceeași temă