Oana Radu, la brațul noului iubit. Cum au petrecut cei doi de Revelion

Publicat: 02 ian. 2020, 10:26 Autor: Loredana Vedete

Zvonurile conform cărora Oana Radu are un nou iubit au apărut încă de acum câteva luni şi deşi artista a infirmat totul, iată că adevarul este altul şi este exact aşa cum toată lumea a bănuit! Oana Radu iubeşte din nou!

Oana Radu, împreună cu Cătălin au plecat câteva zile departe de agitaţia capitalei şi au petrecut clipe de neuitat în Sibiu și Alba Iulia! Artista şi noul ei iubit s-au plimbat pe străduţele superbe din oraş, s-au fotografiat şi au arătat şi cât de mult s-au ataşat unul de celălalt!

Ce spunea Oana Radu despre zvonuri

După moartea iubitului său, pe care l-a iubit enorm, Oana Radu susținea că toate zvonurile apărute în presă sunt pure speculaţii. Ei bine…iată că adevărul avea să iasă la iveală câteva luni mai târziu!

„Au fost nişte poze pe care le-am postat pur şi simplu. Nu fac nimic din ceea ce el nu şi-ar dori pentru mine”, spunea Oana Radu acum câteva luni, la Xtra Night Show. „Sunt un om liber, când voi avea un anunţ de făcut, îl voi face. Pe Cătălin îl ştiu de mulţi ani şi suntem prieteni buni. Eu am avut parte de susţinerea multor oameni, dar unii oameni mi-au spus că uite cât de mult l-ai iubit, pentru că deja ai un nou iubit.”

Publicat: 02 ian. 2020, 10:26 Autor: Loredana Vedete
Pe aceeași temă
×