Oana Matache și-a luat copiii și s-a mutat la noul iubit! Prima reacție a Deliei: „Nu este nicio dramă”

Publicat: 09 mart. 2023, 11:34 Autor: Camelia Vedete

Oana Matache și-a luat copiii și s-a mutat la noul iubit! Prima reacție a Deliei cu privire la scandalul din familia ei.

Într-un interviu amplu acordat reporterului CANCAN.RO, artista, proaspăt întoarsă pe meleagurile românești, a dezvăluit care este poziția sa atunci când vine vorba despre povestea de dragoste trăită de sora ei.

CANCAN.RO: Mama ta ce face? Doamna Gina?

Delia Matache: Bine, toată lumea e bine. 

CANCAN.RO: Cum gestionezi tu toată situația din familia ta?

Delia Matache: Nu gestionez, n-am treabă, nu vreau să mă pronunț în niciun fel. Sunt chestii care ne privesc. Înțeleg că pentru oamenii care mănâncă semințe și se uită la telenovele e un soi de hrană spirituală, vedeți-vă de ale voastre că oamenii își văd de ale lor. E simplă treaba. N-am ce să adaug. 

ANCAN.RO: Ai vorbit cu Oana azi?

Delia Matache: Vorbesc mereu cu toată lumea. Toată lumea e bine, sănătoasă.

CANCAN.RO: Și cu Radu Siffredi vorbești?

Delia Matache: Vorbesc cu toată lumea. Tu crezi că suntem într-un scandal monstru?

CANCAN.RO: Ținând cont că el spune anumite lucruri pe live-uri și cumva încearcă să o atace pe mama ta, iar Oana nu spune nimic… 

Delia Matache: Eu cred că oamenii, adică dacă te duce mintea și vezi dincolo de spartul semințelor și urmăritul telenovelelor, înțeleg exact mecanismul din spate și ce se întâmplă acolo. Dacă vrei să înțelegi, înțelegi, te duce mintea, da, dacă nu, nu-ți trebuie traducere și nici mură-n gură.

CANCAN.RO: Deci toată lumea e de acord cu ceea ce se întâmplă în prezent între Oana și Radu. 

Delia Matache: Eu spun că nu vreau să vorbesc în numele lor. Nu vorbesc nici în numele mamei mele, nu vorbesc nici în numele lor, nu vorbesc în numele nimănui. Doar că nu este nicio dramă, așa cum transpare și cum se vede și cum se încearcă a fi pusă. Sunt OK cu toată lumea, să fie pace, să fie liniște, să fie calmitate, să fie dragoste în lume.

Oana Matache a rupt legătura și cu Delia! Ce a putut să îi spună: „Niciun membru al familiei nu o mai recunoaște pe fata asta”

În familia Matache scandalul este cât casa de mare! Oana a rupt legătura cu toți membrii familiei și s-a supărat foarte tare pe Delia, pentru că nu i-a luat apărarea.

Conform informațiilor obținute de CANCAN.RO, Oana nu mai vorbește nici măcar cu sora ei, pe care o acuză că nu a sprijinit-o atunci când a luat decizia de a se despărți de soțul ei.

“Delia a aflat cine este acest Radu și nu aprobă deloc relația. A încercat să aibă o discuție cu Oana, dar mai rău a făcut. Acum, surorile vorbesc extrem de rar. Delia a fost în vacanță și s-a rupt de toată această poveste. Oricum nu vrea să intervină prea tare în această poveste, nu-i place ei să se bage în viața nimănui. Însă, ca soră mai mare, a considerat că este datoria ei să-și spună punctul de vedere, să încerce să o îndrume pe Oana.

Niciun membru al familiei nu o mai recunoaște pe fata asta, un copil bun și cuminte. Absolut nimeni, este uluitor. Gina (n.r: mama Oanei) este făcută foc și pară, nu înțelege cum copilul ei s-a putut uita la un asemenea golan. Relațiile sunt reci, de abia își vorbesc, iar atunci se ceartă și își aruncă multe cuvinte grele. Mama Oanei plânge tot timpul”, a declarant o sursă, pentru CANCAN.RO.

Publicat: 09 mart. 2023, 11:34 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă