O vloggeriță cunoscută din România s-a despărțit de soț! ”Nu mai poartă verigheta”

Publicat: 17 Feb. 2020, 08:11 Vedete

Despărțire de răsunet în România. Cunoscuta vloggeriță Carmen Ioana Chișiu și soțul ei s-au despărțit în urmă cu câteva luni de zile.

Bărbatul de care s-a îndrăgostit și alături de care a crescut două fetițe, Nick Chișiu, pare-se că nu mai poartă verighetă de câteva luni. Potrivit Cancan, frumoasa din Cluj-Napoca a luat această decizie în urmă cu câteva luni, să pună punct mariajului.

Relația dintre cei doi pare-se că nu a mai funcționat, astfel că vloggerița Carmen și Nick au luat-o pe drumuri separate. Mai mult decât atât, Carmen a petrecut Revelionul cu noul ei iubit, un milionar celebru, despre care nu se știe nimic și nici nu l-a arătat până acum.

Vloggerița a petrecut trecerea dintre ani în Egipt, pe când Nick a preferat să stea acasă cu cele două fetițe ale lor.

”Din toamnă, ea nu a mai postat nicio poza cu el şi nici de Sărbători nu au fost împreună. Ioana a făcut Revelionul în Egipt, iar el a stat acasă cu fetele. De altfel, pe profilul lui nu mai apare nicio poza cu soția lui, doar cu fetele. De câteva luni nu mai poarta verigheta”, au declarat surse pentru Cancan.

După ce a trecut Revelionul, Carmen a plecat în vacanță la St. Moritz, Elveția, unde a schiat. Acum, pe rețelele de socializare, nu mai sunt imagini cu ea și partenerul alături de care era încă din liceu.

Publicat: 17 Feb. 2020, 08:11 Vedete
Pe aceeași temă