O vedetă de la Pro TV se iubește pe ascuns cu o vedetă de la Antena 1! Diferența de vârstă dintre ei este de 22 de ani

Publicat: 18 Nov. 2019, 09:42 News 3
O vedetă de la Pro TV se iubește pe ascuns cu o vedetă de la Antena 1! Diferența de vârstă dintre ei este de 22 de ani

Cei doi au păstrat foarte bine ascuns acest secret, însă acum și-au făcut curaj și au recunosc cât de mult se iubesc. 

Actorul Anghel Damian, din serialul ”Vlad” (Pro TV), se iubește cu actrița Lia Bugnar, care participă la competiția Asia Express (difuzată de Antena 1)!

sursa foto: click.ro

Fermecătoarea Lia are 50 de ani, în vreme ce Damian are doar 28 de ani, însă diferența de vârstă dintre ei nu a fost un obstacol. Actrița se află acum în Taiwan, acolo unde se filmează reality show-ul care urmează să fie difuzat de Antena 1, în vreme ce iubitul ei tinerel stă și el pe la filmări, însă îi duce foarte mutl dorul.

Voi merge şi eu în Turcia spre finalul filmărilor la serial. Momentan, am 14 spectacole şi scriu de zor scenariul. După ce petrec 10 ore sau mai multe la laptop, prima oară îi arăt ce am scris Liei (Bugnar – n.r.), iubita mea. În perioada asta sunt singur şi nu e atât de uşor, dar alţii supravieţuiesc în condiţii mai grele. Când iubeşti, viaţa te inspiră să scrii mai bine. Universul din «Vlad» este şi un univers din viaţa mea. Este foarte greu să scrii despre iubire, adevăr, relaţii, răzbunare dacă nu ai trecut şi tu prin astea, să prinzi exact esenţa. La început eram chiţibuşar, am un fotoliu cu taburet şi scriu câte 8-10 ore. Ei îi arăt prima oară textele pe care le scriu pentru serial, apoi regizorului Jesús del Cerro, producătorul serialului «Vlad». Mă bucur că povestea va fi 100% originală şi putem spune că avem povestea noastră. Vom avea multe surprize anul viitor în al treilea sezon”, a declarat actorul pentru click.ro.

Publicat: 18 Nov. 2019, 09:42 News 3
Pe aceeași temă