O suceveancă și-a comandat 3 rochii online. Ireal ce a primit, de fapt

Publicat: 07 dec. 2023, 10:00 Autor: Alina Nistor News
O suceveancă și-a comandat 3 rochii online. Ireal ce a primit, de fapt

O femeie din Suceava și-a comandat online trei rochii de pe un site cu articole de îmbrăcăminte. Doar că în momentul în care i-a venit coletul a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută.

Tot mai multe țepe în mediul online, cel puțin în ultima vreme. Dornică să-și reînnoiască garderoba, o suceveancă și-a comant mai multe rochii de pe un site online pe data de 27 noiembrie. Totul părea în ordine, așa că aștepta cu sufletul la gură produsele achiziționate.

Pe 4 decembrie, coletul a fost expediat la domiciliul femeii. A achitat și l-a deschis nerăbdătoare pentru a proba rochiile. Doar că a avut un șoc! Nici urmă de rochii. În interior se aflau, în schimb, 3 tricouri. Imediat, soțul femeii a făcut plângere la Poliție. Prejudiciul se ridică la suma de 225 de lei, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Ce a primit o altă suceveancă în loc de telefonul comandat

O femeie din localitatea Braşca, județul Suceava, a comandat, în baza unui anunţ postat pe internet, un telefon mobil Iphone 12. Ulterior, a fost contactată de un angajat de la ghişeul unităţii poştale din Ilişeşti pentru a ridica coletul, a achitat suma de 900 lei, reprezentând contravaloarea acestuia, iar apoi a mers acasă.

Entuziasmată de noua achiziție, femeia a desfăcut rapid coletul doar că a avut parte de șocul vieții sale. În el se aflau două huse de telefon şi o bucată de lemn. Nici urmă de mobilul mult visat! A încercat să dea de bărbatul care postate anunţul pentru a cere explicaţii, însă acesta și-a șters contul și a dispărut fără urmă. Poliţiştii au întocmit un dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

SURSA FOTO: Social Media

 

Publicat: 07 dec. 2023, 10:00 Autor: Alina Nistor News
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă