O româncă i-a uluit pe britanici! Bărbații amuțesc când o văd pe Loredana la volanul TIR-ului

Publicat: 24 nov. 2023, 12:05 Autor: Alina Nistor News

O româncă i-a uluit pe britanici! Loredana Zainea este șoferiă de TIR, iar de fiecare dată când se urcă la volan face senzație. Imaginile cu ea s-au viralizat rapid!

Loredana Zainea, în vârstă de 28 de ani, trăiește de câțiva ani buni în Marea Britanie. La prima vedere, n-ai ghici cu ce se ocupă, de fapt, tânăra. Nu de alta, dar face senzație atunci când merge la job. Iar totul a început atunci când a împlinit vârsta de 23 de ani.

Loredana lua atunci o decizie care avea să-i schimbe viața. A hotărât să meargă pe urmele bunicului ei și a devenit șoferiță de TIR. Azi, la 28 de ani, românca se laudă cu 5 ani de experiență, dar și cu numeroși admiratori. Familia și apropiații sunt extrem de mândri de ea, dar există și răutăcioși care fac glume pe seama Loredanei.

Dar, în momentul în care văd cum concuce TIR-ul… își schimbă părerea instant!

„Sunt oameni care râd că nu voi parca TIR-ul cum trebuie sau care cred că nu pot face această meserie la fel de bine precum un bărbat. Atunci când urc în cabină și încep să conduc, toți văd ce pot să fac și imediat își schimbă părerea despre mine. Dar eu nu ar trebui să fiu nevoită să demonstrez că sunt bună sau ce abilități am, pur și simplu nu ar trebui să fiu analizată cu prejudecăți”, a mărturisit tânăra pentru dailystar.co.uk.

Loredana Zainea, pasionată de camioane din copilărie

De pe vremea în care era un copil, Loredana era fascinată de camioane și visa să le conducă într-o bună zi. Și-a petrecut copilăria alături de bunicul ei, șofer de TIR în România, și o lua mereu cu el în călătorii de scurtă durată. Nu se gândea, însă, că în momentul în care își va îndeplini visul avea să aibă parte de atât de multe prejudecăți.

Sătulă de critici, Loredana Zainea a decis să0și facă publică povestea pentru a demonstra că și femeile pot avea această meserie și că o pot practica la fel de bine precum bărbații. Imaginile cu tânăra alături de TIR-ul pe care îl conduce s-u viralizat rapid și au stârnit numeroase reacții de admirație.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 24 nov. 2023, 12:05 Autor: Alina Nistor News
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă