O romanca a ajuns sclava sexuala in Marea Britanie! A fost pacalita ca va ajunge model

Publicat: 14 Jan. 2019, 12:29 Life

Destin crunt pentru o romanca cu visuri mari pentru o viata mai buna. A fost pacalita ca va ajunge model insa a fost victima traficului de persoane.

Povestea tinerei pacalita ca va ajunge model in Marea Britanie a fost in sfarsit dezvaluita, si s-a aflat cum aceasta a fost fortata sa intre in lumea prostitutiei britanice.

Femeia a fost luata din Romania in urma cu 10 ani si a fost amenintata ca i se va ucide intreaga fmailia daca nu va accepta sa lucreze intr-un bordel.

Helena a fost fortata sa intretina relatii sexuale cu straini cand avea varsta de 20 de ani si a a ramas cu niciun ban pentru ca „pestii” ei luat tot ce incasa ea de la clienti, mai precis 120 de lire pe ora.

Aceasta si-a descris cosmarul pentru Daily Star Sunday si a povestit cum i s-a dat cocaina zilnic pana cand a devenit asemenea unei legume. A povestit publicatiei ca era „prinsa” si a spus ca „Viata in Romania a fost dura dar nu se compara deloc cu ceea ce a avut de indurat in ultimii 10 ani”.

Helena a fost pacalita ca sa pozele in pozitii foarte sexy dupa ce a azburta spre Marea Britanie unde i s-a spus ca ar putea sa fie un model acolo.

Continuarea articolului »

Publicat: 14 Jan. 2019, 12:29 Life
Pe aceeași temă