O prezentatoare TV din România, hărţuită de un antrenor de tenis. Abia acum şi-a făcut curaj să vorbească despre cele întâmplate

Publicat: 27 feb. 2024, 12:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

O celebră prezentatoare din România şi-a făcut curaj să vorbească despre situaţia halucinantă prin care a trecut. Vedeta TV a acceptat o colaborare cu un antrenor de tenis, însă situaţia a degenerat. Aceasta povesteşte că nu îşi imagina niciodată că va trece printr-o astfel de situaţie.

Olivia Cucoș este o cunoscută jurnalistă de sport. Tânăra mărturiseşte că de mică a avut o pasiune pentru acest domeniu şi nu s-a temut niciodată să lucreze într-o lume a bărbaţilor. Până recent, povesteşte ea, nu a avut niciun fel de problemă, a fost respectată şi tratată cu respect.

Prezentatoarea TV a trecut printr-o situaţie tensionată

Lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată în viaţa blondinei, după ce aceasta a acceptat să colaboreze cu un antrenor de tenis. Bărbatul îşi dorea ca Olivia să îi promoveze munca, iar tânăra a acceptat cu bucurie să îl ajute. Doar că, intenţiile individului au fost cu totul altele.

„Eu am făcut tenis și înainte, dar practic sporturi. Nu am vrut să ajung în situația asta, și mai ales la TV. Au apărut câteva articole în presă, nu puteam să tac și să nu vorbesc despre asta. Sunt pe stadion mereu, într-un mediu de bărbați, și nu mi s-a întâmplat niciodată o așa situație și sunt permanent în mediul ăsta, al bărbaților, un mediu care pare destul de misogin și de complicat pentru o fată, însă nu mi s-a întâmplat niciodată. Totul a început online, cu un mesaj (…) A spus că vrea să îi promovez activitatea în domeniul sportului. Eu sunt o tipă care promovează cu inima deschisă, nu cer bani, dacă văd că e cineva la început, eu sunt cea mai fericită să ajut oamenii”, a declarat Olivia Cucoș, la Xtra Night Show.

Într-o zi, pe când erau la antrenament, Olivia Cucoș spune că a fost atinsă în mod nepotrivit de antrenor. A reușit să scape de el, pe moment, însă bărbatul a continuat să îi trimită insistent mesaje. Printre altele, antrenorul i-a cerut vedetei să îi plătească lecțiile particulare.

„Erau niște atingeri din astea la început nevinovate. Mi-a spus că sunt lecții particulare, doar cu mine, că vrea să filmăm content, a fost totul în zona asta (…) După acest caz, mi-au scris multe alte fete care s-au regăsit în povestea mea cu antrenorii de fitness, de tenis, de alte sporturi”, a mai povestit Olivia Cucoș.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 27 feb. 2024, 12:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă