O prezentatoare de la Antena 1 a slăbit atât de mult, încât fanii sunt șocați! ”Anorexie sau depresie?”

Publicat: 30 Jun. 2020, 11:07 Vedete

Diana Munteanu s-a transformat complet în ultima perioadă. Sportul și un nou stil de alimentație au dat rezultate, iar fosta prezentatoare TV a slăbit foarte mult, dar mulți sunt de părere că este la un pas de anorexie.

La cei 41 de ani, vedeta a reușit să se reinventeze. Dieta echilibrată și sportul și-au spus cuvântul, iar prezentatoarea TV a obținut silueta mult visată. Numai că în loc să se oprească, Diana Munteanu pare că slăbește în continuare, iar fanii încep să se îngrijoreze.

“Viaţa echilibrată şi sănătoasă pe care o duc, plus împlinirile sufleteşti sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred că trebuie să existe un echilibru în toate.

În ceea ce mă priveşte nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata”, spunea Diana Munteanu, pentru csid.ro, despre stilul ei de viață.

Mai mult decât atât, Diana Munteanu a mărturisit că face foarte mult sport: ”Am descoperit pilates-ul de curând şi sunt absolut încântată. La sală merg doar la pilates. Dar alerg în parc aproape în fiecare seară sau în dimineţile de weekend”.

View this post on Instagram

Take Me There… #islandgirl #mykonos @cavotagoomykonos #tbt2019

A post shared by DIANA MUNTEANU ♡ (@officialdianamunteanu) on

Diana Munteanu e din ce în ce mai greu de recunoscut

Chipul vedetei s-a transformat total, iar fanii i-au reproșat deja acest lucru de nenumărate ori. ”

”Anorexie sau depresie???din 2 una e sigur…”/ ”Vai ce schilo…..erai super înainte…zici ca esti din Somalia”/ ”Frumoasă dar prea slabă”/ ”Doamne, ce te-ai uratit singura! nu te mai da pe mana bistiriului……si pune un pic de carne pe tine”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Mai mult decât atât, internauții au vrut să știe ce greutate a ajuns să aibă, iar Diana Munteanu, fosta Niculescu, a răspuns cu sinceritate. Are o greutate de 52,5 kilograme la o înălțime de 1,71 metri.

Publicat: 30 Jun. 2020, 11:07 Vedete
Pe aceeași temă