FOTO! O noua aparitie superba a lui Meghan Markle la un eveniment regal! Este de nerecunoscut

Publicat: 19 iun. 2018, 17:21 Autor: D. C. Vedete

A ales si de data aceasta tot o rochie Givenchy iar palaria este Philip Treacy.

O noua aparitie superba a lui Meghan Markle la un eveniment regal! Meghan Markle este rasfatata presei din Anglia, dar se pare ca si Regina Angliei o apreciaza foarte mult si nu rateaza nicio ocazie sa o invite alaturi de ea in public.

Regina si apropiatii ei au participat la o cursa celebra de cai, Royal Ascot, acolo unde traditia spune ca toate femeile trebuie sa poarte palarii care mai de care mai frumoase. Inainte sa intre in familia regala Meghan nu era deloc o fana a palariilor, dar acum s-a intrecut pe sine cu alegerile vestimentare facute. Ea a purtat o palarie supradimensionata, iar Harry un joben.

Au mers la eveniment cu trasura, iar acolo au urmarit alaturi de regina cursa de cai. La eveniment au participat si Charles si Camilla. Odata ajunsi la receptia evenimentului Meghan a intretinut-o cateva minute bune pe regina Elisabeta care se pare ca o simpatizeaza.

O noua aparitie superba a lui Meghan Markle la un eveniment regal!

Meghan a fost inclusiv ajutata de cativa gentelmani cu joben si umbrele sa inteleaga mai bine evenimentul la care participa, oferindu-i programul si explicandu-i cum se va desfasura tot evenimentul.

Rochia ei alba a atras toate privirile in marea de negru in care erau imbracati barbatii. Din imagini este evident faptul ca Meghan se simte in largul ei chiar si la aceste evenimente la care este “obligata” sa participe, dar reuseste sa se faca placuta si remarcata.

Sursa Foto

Publicat: 19 iun. 2018, 17:21 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă