O mireasa a trait un soc atunci cand si-a vazut rochia: „Doamne, rochia asta nu se poate purta”

Publicat: 24 Sep. 2019, 12:16 Life

Clipe de cosmar pentru o viitoare mireasa dupa ce si-a vazut rochia mult dorita.

O mireasa a trait un soc. Ziua nuntii este unul din cele mai frumoase momente din viata unei femei, insa nu si pentru aceasta tanara, dupa ce un anumit detaliu a socat-o cumplit.

Rochia este elementul cheie din ziua nuntii unei femei, fiindca toata atentia este concentrata asupra sa. Astfel ca multe femei isi imagineaza cum vor avea rochia de mireasa inca din copilarie.

O mireasa a trait un soc

O mireasa a trait un soc

Shannon Harris este una dintre miresele cu un buget restrans pentru nunta si a crezut ca a dat lovitura, atunci cand a gasit pe un site o rochie divina pentru ea.

S-a indragostit la prima vedere de aceasta, si n-a stat deloc pe ganduri, plasand comanda. La 15 euro, cat costa, nici n-a avut de ce sa se gandeasca prea mult.

Insa visul frumos s-a terminat in momentul in care rochia i-a fost livrata. Marimea i se potrivea, insa atunci cand s-a privit cu atentie in oglinda a observat ca materialul era atat de subtire, incat i se vedeau partile intime.

„Doamne, rochia asta nu se poate purta! Mi se vede fundul, în toată frumusețea lui! Nu pot să apar așa în fața altarului”, a spus mireasa, potrivit a1.ro.

Publicat: 24 Sep. 2019, 12:16 Life
Pe aceeași temă