O mireasă a avut parte de un şoc după ce a comandat tortul de nuntă! Incredibil ce a primit cu doar câteva zile înainte de marele eveniment

Publicat: 15 mart. 2024, 16:17 Autor: Hermina Hagianu Life
O mireasă a avut parte de un şoc după ce a comandat tortul de nuntă! Incredibil ce a primit cu doar câteva zile înainte de marele eveniment

O mireasă a devenit virală în mediul online, după ce a publicat o fotografie cu tortul pe care l-a comandat pentru cel mai important eveniment din viaţa sa. Tânăra a avut parte de un şoc în momentul în care a văzut prăjitura. 

Mireasa povesteşte că mama sa a fost cea care a insistat ca tortul să fie făcut de una dintre prietenele ei. Tânăra a acceptat fără să se gândească vreo secundă la ceea ce avea să urmeze.

„Mama a făcut presiuni să-mi fac tortul prietena ei, care se pare că este un brutar profesionist”, a scris mireasa în mediul online.

„Tocmai mi-au trimis această fotografie a procesului. E suficient să spun că nu este ceea ce am comandat.”, a mai spus tânăra.

Mireasa le-a mai povestit internauţilor faptul că mama ei „crede că este în regulă, ea spune că vom arunca niște flori pe el și va arăta grozav”.

„Deci, ca răspuns la întrebările tuturor, nu, aceasta nu este o glumă și nu, ea nu pare să-și dea seama cât de oribil arată”, a mai scris tânăra.

Din fericire, mireasa a găsit o brutărie locală care să poată face un tort de nuntă aşa cum ea îşi doreşte.

Cât e darul la nuntă în 2024

În ultimii ani, costurile au crescut și asta înseamnă că e recomandat ca darul oferit să fie mai mare.

Pentru a stabili suma potrivită pe care să o oferi la nuntă, ia în calcul bugetul propriu, cât de dragi îți sunt mirii și dacă plănuiești să participi singur/ă sau însoțit/ă la eveniment.

Trebuie să ții cont și de locația și suma pe care mirii au investit-o în petrecere. De exemplu, majoritatea perechilor încep să organizeze marele eveniment și cu un an înainte. În această perioadă ei achiziționează ținutele, aleg meniurile, decorul și se ocupă de toate detaliile care țin de atmosferă.

Așadar, prietenii apropiați ar trebui să ofere peste 2.000 de lei de cuplu. Nașii, de la care toată lumea se așteaptă să dea un dar mult mai mare, ar trebui să scoată din buzunar cel puțin 4.000 de lei.

În cazul socrilor, darul iar ar trebui să fie substanțial, respectiv 2.800 – 3.500. Rudele apropiate, precum verișorii, unchii, mătușile e recomandat să dăruiască în jur de 2.200 de lei.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 15 mart. 2024, 16:17 Autor: Hermina Hagianu Life
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă