O mamica a murit din cauza bebelusului ei. Boala pe care a luat-o de la fat, inca din pantece

Publicat: 27 Nov. 2018, 15:43 Parenting

Un caz medical a socat lumea medicilor dupa ce o femeie a murit din cauza copilului care i-a crescut in pantece.

O mamica a murit din cauza bebelusului ei

O mamica a murit din cauza bebelusului ei. Boala pe care a luat-o de la fat, inca din panteceIn momentul in care fiul a fost diagnosticat, medicii si-au dat seama ca mama lui a murit din cauza bolii barbatului. Adica dementa pe care a luat-o in timpul sarcinii. Boala a fost purtata de celulele fetale care transportă aceleași proteine toxice care călătoresc prin placentă și în corpul ei.

O mamica a murit din cauza bebelusului ei. Boala pe care a luat-o de la fat, inca din panteceToxinele au ajuns la creier si au inceput sa ii omoare celulele. „Cand o femeie e gravida, celulele copilului calatoresc prin placenta in tot corpul ei. Ajung la mai multe organe. In cazul acesta, fiul i-a dat mamei dementa si femeia a murit cativa ani mai tarziu”, explica expertul Ausrine Areskeviciute din Copenhaga.

O mamica a murit din cauza bebelusului ei. Boala pe care a luat-o de la fat, inca din panteceIn prezent, fiul femeii traieste, dar boala il macina. Boala pe care o are este rara si fatala. Barbatul isi pierde memoria, intelectul, isi schimba personalitatea, coordonarea si echilibrul, are probleme de vorbire, probleme cu vederea si multe alte probleme.

« Pagina anterioară

Publicat: 27 Nov. 2018, 15:43 Parenting
Pe aceeași temă