Imagini socante! O ingrijitoare bate fetita de care avea grija. Pacienta sufera de paralizie. Ce a putut sa ii faca VIDEO

Publicat: 22 Mar. 2018, 15:47 Parenting

Larissa Sandevi a inceput sa isi filmeze fiica in timp ce ingrijitoarea platita venea la ele acasa.

O ingrijitoare bate fetita de care avea grija. Mama a devenit suspicioasa in momentul in care s-a uitat pe trupul fiicei sale. Micuta de 13 ani avea taieturi si vanatai in diverse locuri, informeaza Dailymail.co.uk. Fata sufere da paralizie cerebrala si trebuie sa se afle constant in grija cuiva.

Dupa ce a observat semne dubioase pe fiica ei, Larissa Sandevi a instalat camere. La scurt timp, sangele i-a inghetat in vene in momentul in care a vazut adevarul. Femeia pe care o platea pentru a avea grija de fiica ei o batea fara mila.

O ingrijitoare bate fetita de care avea grija


„La inceput, se descurca bine. Angajata era ok si fiica mea era sanatoasa. Dar, in scurt timp, am inceput sa vad diferse semne pe mainile ei. Cand am intrebat-o pe ingrijitoare ce se intampla, mi-a dat un raspuns rezonabil. Apoi conditia Valeriei s-a inrautatit. A inceput sa ude patul noaptea si am decis sa filmez. Trebuia sa aflu.

O ingrijitoare bate fetita de care avea grijaAm descoperit imediat de unde se pricopseste fiica mea cu vanatai si taieturi. Din cauza ingrijitoarei uda patul si din cauza batailor dintii ei s-au strambat. In decursul a 4 ore, ingrijitoarea mi-a lovit fata de 15 ori”, a marturisit mama fetei.

O ingrijitoare bate fetita de care avea grijaInitial, ingrijitoarea a negat ca a batut fata. Apoi a recunoscut, adaugand ca stia ca este gresit, dar nu se putea opri. Imaginile video au ajuns la politie unde s-a deschis o ancheta. Daca va fi gasita vinovata, ingrijitoarea poate primi 2 ani de inchisoare sau munca in folosul comunitatii.

Publicat: 22 Mar. 2018, 15:47 Parenting
Pe aceeași temă