O fostă concurentă de la Survivor România a ajuns la psihiatru din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă: „Simptomatologia este nasoală”

Publicat: 27 feb. 2024, 17:59 Autor: Hermina Hagianu Vedete

O fostă concurentă de la Survivor se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Tânăra a povestit în cadrul unui interviu recent prin ce momente dificile a trecut în ultima perioadă. 

Mellina, o cunoscută artistă şi fostă concurentă de la Survivor, a vorbit despre starea sa de sănătate care nu este una deloc bună.

Mellina a ajuns la psihiatru din cauza problemelor de sănătate

Tânăra a povestit recent că a fost nevoită să facă mai multe investigaţii, iar în urma rezultatelor primite i-a fost administrat un tratament, însă fără niciun rezultat. Mellina a recunoscut că i-a fost extrem de greu să treacă peste această perioadă, din acest motiv a apelat la ajutor specializat, mai exact a mers să consulte un medic psihiatru.

„Practic a fost un episod acut de pielonefrită, adică infecție urinară cum se zice, și după primul episod m-am tratat cu antibiotice și toate cele. Mi-a trecut și după aia am mai avut după două luni încă un episod și de atunci nu mi-a mai trecut.

Adică de atunci eu simt tot timpul o arsură în partea de jos, câteodată mai puternică, câteodată mai ușoară și am fost la toți doctorii urologi. Sunt în tratament acum, mă simt un pic mai bine, dar problema nu s-a rezolvat, adică cumva eu am mai mult am început să fac terapie și acupunctură și m-am dus și inclusiv la psihiatru pentru a putea duce aceste simptome. Mi-au dat atacuri de panică și atacuri de anxietate pentru că simptomatologia este destul de nasoală și cumva niciun doctor nu găsește soluție și atunci trebuie s-o duc pe picioare”, a declarat Mellina.

Mellina: „Nu vreți să știți câți bani am cheltuit”

De asemenea, Mellina a explicat că deşi a făcut toate analizele necesare, până acum nu a reuşit să afle care este, de fapt, cauza problemelor sale.

„Mi-am făcut toate analizele, mi-am făcut și bolile cu transmitere, adică mi-am făcut și pe ginecologie, mi-am făcut și pe urologie, mi-am făcut și RMN cu protocol de endometrioză, deci nu vreți să știți câți bani am cheltuit. Mi-am făcut și testul de alergii, n-am nicio alergie, n-am nicio bacterie cunoscută sau nu știu. Și niciun doctor tot îmi zice ”Nu se vede nimic, nu e nimic, este o inflamație pelvină, o afecțiune inflamatorie pelvină și că va trebui să ai răbdare că va trece în mai mult timp”… nu știu. M-am gândit inclusiv și la chestia că poate somatizez poate orice, adică iau orice în calcul”a adăugat artista.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 27 feb. 2024, 17:59 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă