O femeie si-a donat rinichiul unei straine! Totul dupa ce a vazut povestea ei pe Facebook

Publicat: 29 ian. 2019, 13:09 Autor: Simona Life

In urma cu doi ani, cele doua femei nici macar nu se cunosteau. Iar acum au ceva pretios in comun.

Una dintre ele, Kayleigh Wakeling, a fost terapista de frumusete cu propriul ei business, iar cealalta, Louise Sach, se lupta de ani de zile cu boala, fiind pe lista de asteptare pentru un rinichi.

Insa o postare din data de 27 ianaurie 2018 le-a schimbat vietile amandurora. Louise Sach a decis sa-si spuna povestea trista pe Facebook, decisa sa nu lase problema la rinichi sa-i distruga viata, care pana acum a lasat-o epuizata si cu mari dureri de cap.

Kayleigh, din Baldock, Herts, a vazut postarea si s-a simtit datoarea sa ajute, prin cedarea unui rinichi unei straine. Acum, la sapte luni de la operatie, Louise nu numai ca si-a recapatat puterea, insa cele doua au devenit prietene.

Acestea isi trimit mesaje si discuta in fiecare zi, cu toate ca locuiesc la doar 90 de minute distanta. Acestea fac tot posibilul pentru a se intalni destul de des.

O femeie si-a donat rinichiul unei straine

O femeie si-a donat rinichiul unei straine

„Suntem in treaba asta impreuna, facand totul ca o echipa, ceea ce este incredibil”, a spus Louise. Tanara, care lucreaza in Resurse Umane, a fost diagnnosticata cu insuficienta renala cand avea doar 8 ani.

„Ori de cate ori faceam o activitae fizica la scoala, lesinam, imi era rau sau faceam temperatura. Acelea au fost primele semne pentru mine, stiind ca ceva nu este in regula” a spus aceasta, potrivit Mirror.

In 2017, la 28 de ani, rinichiul ei mai functiona doar la capacitatea de. 13%. Momentul de care se temea devenea realitate. S-a zbatut mult pentru ca nu a gasit un donator compatibil.

Iar de acolo pana la postarea de pe Facebook si aparitia lui Kayleigh in viata ei a fost doar un simplu pas, si cel mai important, care i-a salvat viata.

Publicat: 29 ian. 2019, 13:09 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă