O celebră prezentatoare din România s-a retras de pe micile ecrane. Nimeni nu se aştepta la acest lucru

Publicat: 09 oct. 2023, 17:23 Autor: Hermina Hagianu Vedete

O celebră prezentatoare din România a făcut recent un anunţ neaşteptat pe reţelele de socializare. Ştirista a transmis printr-un mesaj că a decis să se retragă din lumina reflectoarelor o perioadă mai lungă de timp!

Aneta Sîngeorzan este o jurnalistă din Bistriţa care prezintă ştirile la postul de televiziune B1 TV de câţiva ani. Tânăra a făcut recent un anunţ care i-a luat prin surprindere pe toţi cei care o urmăresc. Se retrage de pe micile ecrane, iar motivul este unul cât se poate de important. În scurt timp urmează să devină mamă!

Ştirista de la B1TV se retrage de pe post

Aneta Sîngeorzan urmează să nască în luna noiembrie un băiețel. Astfel, pentru că îşi doreşte să nu îşi pună în pericol sarcina, a hotărât să ia o pauză de la proiectele profesionale. Pentru ea urmeză o perioadă extrem de frumoasă, dar care vine la pachet şi cu multe responsabilităţi.

”Fiecare etapă a vieții necesită, la un moment dat, câte o pauză. Am ajuns și eu într-un astfel de moment, să vă anunț că iau o pauză de televiziune. Nu s-a întâmplat nimic negativ, dimpotrivă. Împărtășesc astăzi cu voi o bucurie nespusă, bucuria care m-a învăluit în primăvara acestui an: la începutul lunii noiembrie, voi deveni mamă. O să îmi dedic perioada următoare fiului meu, însa vă promit că voi reveni pe sticlă. Până atunci, vă spun la revedere și vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre de până acum!”, a scris Aneta Sîngeorzan, pe Facebook.

Aneta Sîngeorzan urmează să nască un băieţel

După fericitul anunţ, fanii au reacţionat imediat. Postarea vedetei de la B1TV a strâns rapid sute de aprecieri şi comenatrii. Internauţii i-au transmis toate gândurile bune.

„Ce veste minunată, Aneta! Mă bucur mult pentru tine”/ „Felicitări ! Să vina sănătos și sa va aducă multe bucurii”/ „Felicitări!Sa fiți sănătoși și fericiți!”/ „Să fiți sănătoși și fericiți, Doamne ajută!”/ „Doamne ajută și să ai o naștere ușoară!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauţilor.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 09 oct. 2023, 17:23 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×