O celebră actriță, traficată la 15 ani de propria mamă. Povestea vedetei este halucinantă

Publicat: 18 Sep. 2020, 12:17 Vedete

Într-o carte autobiografică, numită „Inside Out” Demi Moore face dezvăluiri șocante despre copilăria sa. Celebra actriță povestește faptu că a fost vândută de mama sa pentru sex. Ea susţine că bărbatul care a violat-o, pe când avea numai 15 ani, a plătit-o pe femeia care i-a dat viaţă cu 500 de dolari.

În luna septembrie a anului trecut, actrița a fost invitată în cadrul show-ului TV Good Morning America, înainte ca memoriul să-i fie lansat.

În timpul interviului, Demi a povestit cum, la doar 15 ani, a fost violată. Actrița i-a mărturisit jurnalistei Diane Sawyer că, la acea vreme, violatorul i-ar fi spus: „Cum te simți știind că ai fost prostituată de propria mamă, pentru 500 de dolari?”.

Întrebată de prezentatoare dacă a crezut că a fost vândută de mama ei, Demi a răspuns că nu…

„În sufletul meu, nu cred că a fost o tranzacție directă”, a explicat Demi Moore.

 „Dar i-a oferit bărbatului acces și m-a pus în pericol”, a continuat aceasta.

Mama ei a încercat să se sinucidă de mai multe ori

Demi Moore a fost crescută de mamă şi cel de-al doilea soţ al acesteia, Dan Guynes. Actrița a crezut că tatăl său biologic este Guynes, până când, la vârsta de 13 ani, a descoperit certificatul de naştere.

Din nefericire, copilăria actriței nu a fost deloc ușoară pentru că atât mama vedetei, Virginia King, cât şi Guynes, erau alcoolici. Virginia a încercat de mai multe ori să se sinucidă. Demi o salva, scoţându-i cu degetele pastilele din gură. Guynes s-a sinucis în 1980, la doi ani după ce s-a despărţit de mama lui Demi. Virginia King s-a mutat cu fiica sa la Hollyood.

Actrița mai povestește că mama sa o căra prin baruri ca să fie remarcată de bărbaţi. Aşa l-a găsit pe bărbatul căruia a vândut-o ca pe o prostituată. La 16 ani, Demi Moore a plecat de acasă şi s-a lansat singură în actorie.

 

Publicat: 18 Sep. 2020, 12:17 Vedete
Pe aceeași temă