O balena beluga a fost martora la o nunta si imaginea a devenit virala pe internet. E cel mai celebru meme pe saptamana asta FOTO

Publicat: 26 Feb. 2017, 14:33 Viral

Un cuplu de miri a ales ca locatie de nunta acvariul Mystic din Connecticut, America. Scopul a fost o ceremonie inedita alaturi de mai multe creaturi marine. Dar niciodata nu s-au gandit ca o balena beluga va sta cateva minute in spatele oficialului care a condus ceremonia.

Asta este poza de nunta care s-a viralizat imediat
Asta este poza de nunta care s-a viralizat imediat

Un cuplu de indragostiti a reusit sa obtina cea mai tare amintire de la nunta lor. Oganizata intr-un acvariu cu vietati marine spectaculoase, acestia au avut un invitat pe masura. O balena beluga a fost interesata de ceea ce se intampla langa geamul de protectie. Mamiferul a asistat cateva minute la oficializarea uniunii dintre cei doi.

Imaginea a fost facuta meme:
Imaginea a fost facuta meme: „Sunt goala!”

Imaginea realizata de fotograful angajat de cuplu a ajuns in mediul online si s-a viralizat imediat. Pe langa faptul ca este inedita si spectaculoasa, oamenii au considerat ca este si buna de meme. Asa ca s-au pus pe treaba in Photoshop si au creat capodopere amuzante!

Publicat: 26 Feb. 2017, 14:33 Viral
Pe aceeași temă