O altă tragedie a lovit familia cântărețului Petrică Moise, ucis recent de Covid! Fiica rapsodului a fost răpusă și ea de virus

Publicat: 13 Oct. 2021, 13:18 Vedete

O altă tragedie a lovit familia cântărețului Petrică Moise, ucis de Covid! Din păcate, și fiica rapsodului a fost răpusă de temutul virus, la doar câteva zile după ce s-a infectat. 

Artistul de muzică populară Petrică Moise, în vârstă de 74 de ani, a murit pe 2 octombrie, răpus de Covid.

Acum, la doar câteva zile după această tristă veste, a mai avut loc o tragedie în familia acestuia! Fiica cea mică a artistului, Lia Moise (în vârstă de 51 de ani), a murit și ea, tot din cauza temutului virus, susține click.ro.

Lia Moise, la rândul său interpretă de romanțe, era internată, la fel ca tatăl său, la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara, după ce a fost diagnosticată cu COVID, anunță. Femeia locuia împreună cu tatăl ei și amândoi au ajuns la spital cu plămânii grav afectați. Din păcate, starea lor de sănătate s-a înrăutățit extrem de rapid.

La fel ca Petrică Moise, fiica lui cea mică, Lia, nu era vaccinată anti-Covid. Petrică Moise, care era unul dintre cei mai renumiți cântăreți de muzică populară din Banat.

El s-a născut la 19 iunie 1947 la Chisoda în județul Timiș, într-o familie de paori bănățeni, fiind unicul fiu a lui Aurel și Persida Moise.

Petrică Moise a oferit imnul neoficial al Banatului, cântecul „Iorgovan, frumoasa floare”.

Cântărețul Petrică Cercel a murit răpus de Covid

Un alt artist ucis recent de Covid a fost Petrică Cercel, care se afla internat într-un spital din București. Cântărețul se infectase cu temutul virus și nu avea alte probleme de sănătate.

„Dumnezeu să-L ierte pe prietenul și colegul nostru, Petrică Cercel ! Condoleanțe familiei îndurerate”, a fost mesajul lui Costel Biju, prieten al lui Petrică Cercel.

„Ultima oară am vorbit acum o lună de zile, acum două zile am vorbit cu copiii. Starea lui de sănătate nu era bună. Am crezut că poate, poate dă Dumnezeu și o să fie bine”, a spus Sorinel Puștiu la Antena Stars.

 

 

Publicat: 13 Oct. 2021, 13:18 Vedete
Pe aceeași temă