Nunta si botez in aceeasi zi! Ce prezentatoare tv si-a pus pirostriile si si-a crestinat fiica

Publicat: 20 Jun. 2017, 16:24 Vedete

Nunta si botez in aceeasi zi! Alina Puscas, prezentatoarea emisiunii de transformari ‘Te cunosc de undeva’ si-a pus pirostriile. Vedeta tv a ales botezul fiicei sale sa aiba loc in weekend, informeaza click.ro. Dar nu stia ca sotul ei, Mihai Stoenescu, i-a pregatit o surpriza uriasa.

Alina Puscas s-a pregatit in weekend de botez. Vedeta si-a crestinat fiica, pe Melissa, alaturi de familie si apropiati. Dar, cand a ajuns la biserica, a avut parte de o surpriza! Sotul ei, Mihai Stoenescu, i-a pus un buchet de mireasa in maini si preotul le-a spus celor prezenti ca va avea loc si o cununie religioasa.

“La biserică m-am trezit cu surpriza. Nu am știut nimic. Mi-a pus cineva un buchet în mână și m-am trezit cu preotul care spunea în fața tuturor că azi avem de înfăptuit două taine, a botezului și a cununiei. Mi s-au tăiat picioarele. M-am uitat la Mihai și am spus: “E pe bune? Vorbești serios?” Și, evident, am izbucnit în plâns. A fost minunat! Cel mai romantic moment surpriză! A fost perfect!

Continuarea articolului »

Publicat: 20 Jun. 2017, 16:24 Vedete
Pe aceeași temă