Nu mai e în perioada ei ”fabuloasă”! Cum arată în costum de baie Alina Tănasă, după ce a născut

Publicat: 01 Jul. 2020, 13:34 Vedete

Alina Tănasă, cunoscută pentru blogul ”Fabulous muses” pe care îl deține împreună cu Diana Enciu, este de câteva luni, o mămică fericită şi împlinită! 

Dacă înainte de a rămâne însărcinată, Alina se lăuda cu un corp de invidiat, se pare că sarcina a schimbat mult corpul vedetei. Paparazzi Ciao au surprins-o, recent, pe Alina Tănasă, alături de soţul şi copilul ei, în drum spre plajă. Formele aproape de perfecţiune de altă altă sunt demult apuse, formele rotunde, de proaspătă mămică, fiind lookul actual al Alinei.

Frumoasa blondă nu a renunţat la regulile de fashion, proaspăta mămică fiind îmbrăcată în alb, cu haine vaporoase, din outfit-ul de plajă nelipsind şi pălăria de inspiraţie marină. Atât Alina, cât şi soţul şi bebeluşul lor, s-au bucurat de razele soarelui, o zi pe plajă fiind o zi perfectă de vară.

Alina și soțul ei s-au căsătorit în 2016

Alina și soțul ei, Dragoș, s-au căsătorit în vara lui 2016. După ce au aflat că așteaptă un copil, Alina și soțul ei s-au mutat dintr-un apartament cu două camere într-unul cu trei camere, ca să aibă mai mult spațiu. În mai puțin de o lună,  Alina a amenajat un cămin cozy și eclectic, un bun exemplu că poți crea un spațiu plin de personalitate.

Alina își amintește că după ce a terminat de strâns și de împachetat toate lucrurile din fosta casa, a decis să renunțe la jumătate dintre ele.

”Așa multe cutii au fost, nu știu cum am putut să strâng atâta. Oamenii care au venit să ne ajute să cărăm erau șocați, <> Zic da, sunt foarte bună la strâns lucruri. Ce-i fain e că după ce am am dat o mare parte din ce-am adunat de-a lungul anilor, am realizat că nu le simt deloc lipsa’’, povestește Alina, citată de lovedeco.ro.

„De multe ori când sunt obosită nu-mi doresc decât s-ajung acasă, iar atunci când ajung am un sentiment de bine. Acasă e confort, e căldură, e soțul meu. Mereu a fost important pentru mine felul în care mă simt acasă, chiar dacă nu am stat în niște locuri neapărat wow, nu sunt pentru spații luxoase și opulente, ci mai degrabă pentru spații care să mă reprezinte, în care să mă simt bine. Cred că asta e cel mai important să însemne acasă”, mai spunea Alina Tănasă.

 

Publicat: 01 Jul. 2020, 13:34 Vedete
Pe aceeași temă