Noua ocupație a Andreei Esca! Ce s-a apucat să facă celebra vedetă PRO TV

Publicat: 19 mai 2024, 09:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Noua ocupație a Andreei Esca! Pe lângă jobul ei care a făcut-o super cunoscută la televizor, Andreea Esca are și alte afaceri. Acum ea s-a implicat într-o nouă aventură și, se pare că până acum i-a ieșit perfect.

Andreea Esca s-a apucat de croaziere de lux

Cunoscuta știristă și prezentatoare TV de la Pro TV, Andreea Esca s-a apucat de business. Mai exact, este vorba despre o călătorie de lux pe un vas de croazieră numit „Celebrity Edge”. Această călătorie a inclus opriri în Spania, Franța și Italia. Croaziera include vizitarea unor orașe precum Valencia, Ibiza, Portofino, Ajaccio, Florența și Roma. Prețul unui bilet pentru această experiență a fost de 3.000 de euro.

Se pare că până acum, Andreea Esca a vândut 67 de bilete, ceea ce ar însemna că prezentatoarea a strâns aproximativ 201.000 de euro din vânzarea acestora. Cu toate acestea, trebuie menționat că această sumă nu reprezintă, de fapt, profitul ei. Din aceasta sumă se scad și cheltuielile pentru acoperirea costurilor legate de organizarea și desfășurarea croazierei. Este vorba despre plata cabinelor pasagerilor, activitățile și excursiile planificate, precum și alte servicii incluse.

Andreea Esca a subliniat că important este să ofere participanților o experiență de neuitat. Ea își dorește ca toată lumea să se simtă excelent și să nu regrete că au ales să participe la această croazieră de lux.

Organizarea călătoriei a fost destul de dificilă

Ea a menționat, de asemenea, că organizarea acestei călătorii a fost dificilă. Multe persoane nu sunt obișnuite cu ideea de a călători pe un vas de croazieră, da spus Andreea Esca. Ea speră însă ca totul să decurgă bine până la sfârșitul călătoriei. Croaziera este planificată să aibă loc între 23 și 30 septembrie.

„Am ieşit pe plus, sigur că da, da. Cred că nimeni nu-şi doreşte să facă lucruri în care să iasă pe minus. Important e să ieşim pe plus din punct de vedere al experienţei. Asta e cel mai important pentru mine. Să plece oamenii de pe croazieră, să se dea jos la Roma şi să zică wow, mi-a plăcut, a meritat tot deranjul.

A fost foarte greu. Poate şi pentru că e prima dată şi e o experienţă nouă pentru oameni. Nu sunt foarte mulţi care sunt obişnuiţi cu ce înseamnă plecatul într-o croazieră ca alegere de vacanţă, dar până la urmă am reuşit şi sper să reuşim până la capăt să iasă şi foarte frumos. Deocamdată plecăm pe 23 septembrie, o săptămână, ne întoarcem pe 30. Pot să spun pe 30 cum a fost. Sper să ne iasă bine”, a spus știrista, pentru Pagina de Media.

foto: social media

Publicat: 19 mai 2024, 09:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×