Nimeni nu știa acest lucru despre Cabral! Prezentatorul de la ProTV a dezvăluit care este, de fapt, numele său din buletin

Publicat: 21 sept. 2023, 08:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cabral Ibacka nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România. Are o carieră de peste două decenii în lumina reflectoarelor. Și a reușit de-a lungul timpului să facă show-uri de mare succes. Deși este cunoscut de o țară întreagă, puțini sunt cei care știu cum îl cheamă, de fapt, pe soțul Andreei Ibacka.

Cabral a și-a început cariera în 1998, la Antena 1, cu emisiunea Roata de rezervă. A cochetat o bună perioadă și cu actoria. Pe platourile de filmare de la Inimă de Țigan a cunoscut-o și pe actuala lui soție și ea actriță de meserie. De atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt extrem de fericiți împreună.

Cum îl cheamă, de fapt, pe Cabral

Deși apare aproape zilnic ”pe sticlă” puțin sunt cei care îi știu numele real. Vedeta de la ProTV s-a ferit să vorbească despre acest subiect pentru că, spune el, acest subiect stârnește amuzamentul celor din jur.

Numele din buletin al prezentatorului TV este Cabral Neculai Dzabana Ibacka. Neculai îl chema și pe bunicul său care era preot, motiv pentru care și el a primit acest prenume.

„Am două prenume. Unul dintre ele este Neculai, după bunicul meu, preotul, odihnească-se în pace.
Motiv de multe mișto-uri, că nu poți fi negru și să te cheme Neculai… adevărul e că și mie mi se pare amuzant”, spunea Cabral într-o postare mai veche de pe Facebook.

Cabral alături de fiica lui

Cabral: „Nu toate-s la locul lor, nu toate sunt așa cum le-aș vrea”

Într-adevăr, se bucură de o viață la care mulți nici nu îndrăznesc să viseze, dar recunoaște că nu este mereu totul perfect. Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, Cabral i-a îndemnat pe cei care îl urmăresc să se bucure de ce au fără să îi intereseze ce fac cei din jur.

„Uite, nu știu despre alții, dar îți spun sincer despre mine… nu toate-s la locul lor, nu toate-s așa cum le-aș vrea, nu toate sunt numai de zâmbet și fericire. Ba – uneori – e chiar din contră.
Deci… nu te amărî văzând că toți sunt blanao și parcă numai la tine e cu grindină.
Plouă peste toți, suntem uzi până la chiloți deseori… doar că jucăm bogația, opulența și fericirea.
Privește cu atenție la ce ai tu în viața ta… sunt șanse mari să ai mai multe motive de bucurie decât vezi în prima fază.
Și trăiește fără să faci comparații cu fericirea pe care o screm prea mulți prin Social Media.
Și uite că n-am pus nici poză la postare, că iar râdeam cu toți molarii”.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 21 sept. 2023, 08:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă