Nikita, supranumită ”Bătăușa de la Romană”, s-ar afla în comă. Ce mesaj a apărut pe pagina ei de Facebook

Publicat: 04 Aug. 2022, 11:00 General

Nikita, pe numele ei real Mihaela Nicoleta Ispas, s-a mutat de mai mulți ani în Spania, alături de familia ei. Potrivit unor informații apărute pe contul ei de Facebook, aceasta ar fi pe patul de spital, în stare gravă, însă nu a existat o confirmare oficială până la acest moment.

Nikita s-a făcut remarcată prin scandalurile pe care le provoca deliberat în emisiunile din România la care era plătită să participe chiar cu acest scop, numai pentru a crește nivelul de audiență al acestora.

În prezent, ea locuiește cu mama, sora sa și cele două fete în Malaga. ”Bătăușa de la Romană”, așa cum a mai fost supranumită în trecut, are doi copii cu bărbați diferiți. Dar nu mai este cu niciunul dintre tații acestora.

Potrivit unor informații care au apărut recent pe contul ei de Facebook, Nikita ar avea probleme de sănătate destul de grave. Un mesaj scris aparent de fiicele ei anunță faptul că aceasta ar fi în comă, fără a preciza însă alte detalii.

Nu se exclude posibilitatea ca pagina ei de Facebook să fi fost spartă de cineva. Mai ales că pozele care însoțesc mesajul întăresc această idee.

Din ce face bani Nikita în Spania

Într-un interviu mai vechi, aceasta a mărturisit că viața ei s-a schimbat în bine de când a plecat din România.

Am plecat de jos, inclusiv în Spania. Locuiesc în Malaga, lucrez la primărie și am casa și mașina mea. Ce-mi pot dori mai mult?! A fost o vreme în care nu m-aș fi declarat mulțumită cu așa ceva. Acum sunt o femeie în toată firea. Care nu-și dorește altceva decât să-și crească copiii și să-și vadă în liniște de propria viață!”, a mărturisit Nikita, pentru Impact.

Mihaela Ispas a mărturisit că s-a adaptat vieții de-acolo și este mulțumită de tot ce a realizat. Chiar dacă în trecut nici nu se gândea că ar putea duce o astfel de viață.

În urmă cu mai mulți ani, Nikita a lucrat ca bodyguard în cluburile din Spania și era chiar foarte respectată în comunitate.

Publicat: 04 Aug. 2022, 11:00 General
Pe aceeași temă