FOTO & VIDEO | Nicușor Dan s-a ascuns la plajă în timp ce bucureștenii nu au apă caldă. Și-a pus slipii de scandal și a plecat la mare

Publicat: 03 sept. 2023, 15:17 Autor: Camelia Vedete

Cu toate că situația e dezastruoasă la București, potrivit ultimelor sondaje, Nicușor Dan și-a pus slipii de scandal și s-a dus la mare. Că e om și el. Și rezolvă astfel și lipsa apei calde din Capitală. Până la urmă, marea spală tot.

În plină criză a apei calde din Capitală, care afectează sectoarele 2 și 3, primarul Nicușor Dan a fost surprins la mare. Iar imaginile pe care vi le prezentăm azi sunt în exclusivitate.

Potrivit surselor Ciao.ro, edilul Capitalei a fost la mare, împreună cu familia. Acesta era împreună cu soția sa, Mirabela Grădinaru, și cu cei doi copii, simțindu-se bine într-o zi toridă, pe malul pustiu al mării. Nicușor Dan a ales o zonă retrasă, departe de ochii curioșilor. Mai mult, a ales să stea pe nisip și să se joace ca un copil mic cu găletuța, după care, a mers în mare să spele jucăriile prichindeilor, pășind cu atenție pe scoicile neprietenoase. Deh, așa este când mergi într-o zonă mai sălbatică ca să nu te recunoască bucureștenii și să-ți reamintească de dezastrul creat.

La începutul lunii august a fost la Aqua Magic în Mamaia

După fotografiile care au apărut, în început de august, cu el, în social media au ieșit și primele ironii la adresa lui. Acum, ne așteptăm la alte bășcălii. Fiindcă noile imagini inspiră și mai multe. Atunci, unii internauți au susținut că Nicușor Dan a abordat un stil „expirat”, în neconcordanță cu aspectul fizic. Genul de slip pe care l-a purtat primarul Capitalei a fost caracterizat ca fiind comunist, departe de cele care se poartă acum. Dacă anul trecut, actualul edil al Bucureștiului a ales să-și petreacă concediul pe o plajă din stațiunea Olimp, acum a mers la Mamaia.

Nicușor Dan l-a imitat pe Marica, la mare, dar prosopul i-a jucat feste

Imaginile cu primarul Capitalei au fost publicate pe o platformă de social media de Marius Pavel, consilier general la Primăria Municipiului București, cu o descriere din care nu au lipsit ironiile.

„Frige, frige, dar n-are gură să strige! Ia primarul, neamule! Nu dați banii pe prostii, acoperiți ochii la copii!

Atenție, urmează imagini cu un puternic impact emoțional! Așa cum ne-a obișnuit în fiecare an, Nicușor a dat startul verii cu o serie de imagini incendiare! Da da, vara pentru bucureșteni începe din august! De ce așa târziu? Așa e Nicu, mai întârziat de fel!

Va să zică, grijă mare prin ce stațiuni vă perindați c-a ieșit generalu’ pe interval! Unii ar spune că circarii tot la circ trag! Alții că i s-a stricat centrala și a fugit într-un loc cu apă caldă!

Oricum ar fi…Nicule, ai dat lovitura și anul ăsta! Abia așteptăm să te vedem și anul viitor în plină campanie, dar te rugăm… nu la nudiști!” – a scris consilierul PMB.

În social media au apărut primele ironii la adresa primarului. Unii susțin că Dan a abordat un stil „expirat”, prea „vulgar” sau în neconcordanță cu aspectul fizic. În general, slipul scurt este îmbrăcat de bărbații cu trup atletic – înotători, culturiști etc. În general, turiștii optează pentru slip tip boxeri sau șort mai larg și mai lung, ce se apropie de genunchi.

Alții pur și simplu l-au ironizat pe primar pentru corpul de „Adonis”.

Bucureștenii nu au apă caldă

În peste 6.000 de blocuri din Capitală nu este apă caldă. Potrivit edilului de la PMB mai durează câteva zile până când o parte dintre avarii vor fi remediate.

70% din blocurile din Capitală nu au în aceste zile apă caldă, iar motivul îl reprezintă avariile repetate la reţeaua de termoficare.

Potrivit aplicaţiei Termoenergetica, doar 30% din sistemul de termoficare din Capitală funcţionează la parametri normali.

Bucureștenii taxează activitatea lui Nicușor Dan

În perioada 18 – 30 august 2023, CURS a realizat un sondaj de opinie prin care respondenții au fost invitați să își exprime părerea în legătură cu modul în care este administrată Capitala României.

Rezultatele arată, încă o dată, că activitatea desfășurată de Nicușor Dan, primarul general al Capitalei nu se ridică la nivelul așteptărilor, fiind etichetată, de majoritatea respondenților, drept ”proastă” și ”foarte proastă”, scrie Gândul.ro.

La întrebarea: ”Credeți că în București lucrurile merg într-o direcție bună sau într-o direcție greșită?”, bucureștenii chestionați s-au declarat nemulțumiți.

  • 61% dintre respondenți consideră că Bucureștiul se îndreaptă într-o direcție ”mai degrabă greșită”
  • Doar 34% dintre respondenți sunt de părere că Bucureștiul se îndreaptă într-o direcție ”mai degrabă bună”

Citește și:

SONDAJ DE OPINIE | Bucureștenii TAXEAZĂ activitatea lui Nicușor Dan: ”Proastă și foarte proastă, Capitala se îndreaptă într-o direcție greșită”

Publicat: 03 sept. 2023, 15:17 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă