Nicușor Dan: ”Am încredere că după numărătoarea voturilor voi fi PRIMARUL CAPITALEI!”

Publicat: 27 Sep. 2020, 21:34 News
Nicușor Dan: ”Am încredere că după numărătoarea voturilor voi fi PRIMARUL CAPITALEI!”

„Astăzi este ziua de naștere a noului București, am încredere că după numărătoarea voturilor voi fi primarul Capitalei și vă garantez că vom începe construcția noului București. Am încredere că majoritatea colegilor vor câștiga primăriile de sector și sunt convins că în consiliul general va fi o majoritate PNL și USR PLUS”, a declarat Nicușor Dan.

„Vreau să le mulțumesc bucureștenilor care ne-au votat, pentru spiritul civic. Și le mulțumesc că ne-au dat încredere în ciuda campaniei murdare care s-a desfășurat împotriva noastră.

Le mulțumesc partenerilor din PNL și USR PLUS. Au ascultat voința bucureștenilor și au venit cu candidați unici la PMB și cele de sector. Îi mulțumesc lui Ludovic Orban, lui Dan Barna, Dacian Cioloș, dar și lui Vlad Voiculescu. Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc voluntarilor cu care am făcut împreună campaniile.

Le mulțumesc personalităților publice care au garantat pentru mine și celor care au donat în toate campaniile mele. Îi asigur pe bucureșteni că vom începe schimbarea în bine a Bucureștiului. Avem oameni muncitori, oameni creativi, oameni care au reușit în mediul academic, cultural și cu administrație pe măsura capacității lor. Bucureștiul nu poate decât să reușească. Îi asigur că vom colabora cu mediul de afaceri, asociațiile profesionale, trăim într-o lume complexă și PMB nu poate fi condusă în stilul Elena Ceaușescu”, a spus Nicușor Dan.

Publicat: 27 Sep. 2020, 21:34 News
Pe aceeași temă