Neti Sandu, atacată pe stradă! Vedeta de la ProTV a povestit episodul şocant: „A început să mă tragă de păr…”

Publicat: 08 feb. 2024, 11:39 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Neti Sandu este de mai bine de 30 de ani prezentatoarea horoscopului la ProTV. Încă de la debutul său pe micile ecrane, vedeta nu şi-a schimbat look-ul, iar acest lucru se pare că i-a intrigat pe telespectatori. În cadrul unui interviu, bruneta a povestit un episod pe care l-a trăit în urmă cu ceva timp. A fost atacată de un fan în plină stradă, în încercarea de a afla dacă astrologul poartă sau nu perucă. 

Neti Sandu a fost întrebată de-a lungul timpului de foarte multe ori dacă poartă sau nu perucă. Răspunsul a fost întotdeauna acelaşi, dar se pare că acest lucru nu i-a mulţumit pe fani.

Neti Sandu, probleme din cauza podoabei capilare

Neti Sandu susține că a făcut tot posibilul să le demonstreze celor din jur că este părul său natural, însă la un moment dat a fost trasă de păr chiar în plină stradă. O doamnă a vrut să vadă cu ochii ei dacă are un păr natural sau perucă.

„Era o doamnă la coadă la cofetărie și a început să mă tragă de păr ca să vadă ea dacă e adevărat. Incredibil! Apoi, aveam un invitat în emisiune și, în loc să dăm mâna ca oamenii, el a înfipt mâna direct în părul meu! Păi, dacă v-am spus, oameni buni, că este părul meu natural, cum să nu mă credeți?!

Doamne, dar m-am săturat efectiv! Oare ce-o fi în capul lor? Stau și mă gândesc, e ceva rău că-mi stă perfect părul, care e problema? El stă prea perfect ca să fie adevărat. Dar, poți să accepți totuși că este adevărat? E un păr adevărat! Eu de 30 de ani spun că e părul meu, s-a dovedit, am filmat cum mă spăl pe cap, cum îmi întinde părul coafeza mea”, a dezvăluit Neti Sandu, în podcastul „Luni seara”.

Ce ritual de îngrijire are vedeta de la ProTV pentru ten și păr

Când vine vorba de îngrijirea tenului şi a părului, celebrul astrolog are și aici câteva trucuri pe care le respectă de foarte mult timp.

„Pentru ten, pentru că mă machiez zilnic, am niște produse cu acid hialuronic și colagen, pe care le folosesc ca bază. Crema de la plafar, să fie cât mai naturală. Am și alt fel de creme, mai pretențioase, dar le dau doar pentru efect de scenă. Demachierea e foarte importantă, oricât de târziu ar fi, niciodată nu mă bag la somn machiată. Pentru păr, mă spăl doar cu șampon, fără balsam, fără protecție, fără fixativ, fără placă. Părul meu așa stă dacă îl coafez frumos, cu peria”, a mai spus Neti Sandu pentru viva.ro

 

Sursă foto: social media

Publicat: 08 feb. 2024, 11:39 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×