Nebunie curată! Motivul pentru care un cuplu și-a falsificat cererea în căsătorie, în văzul tuturor

Publicat: 06 feb. 2020, 13:53 Autor: Andreea Voicu News

Un cuplu au mers în două baruri și s-au prefăcut căsătoriți ca să primească băutură pe gratis!

Acest lucru l-au făcut Corinne Miller și Adam Carroll. Cei doi i-au mințit, practic, pe oameni că se căsătoresc. Doar că după un timp, cererea în căsătorie a fost reală!

Nebunie curată – să mergi într-un bar cu străini și să ”implori” după băuturi gratis, după ce îți falsifici cererea în căsătorie. Dar cine ar fi crezut că totul se transformă în realitate în scurt timp?

Cuplul care a dorit, practic, să strângă bani a venit cu un plan bine pus la punct. Tânăra și iubitul ei au mers într-o excursie în Atlanta pentru a celebra ziua de naștere a ei, după o lună de relație.

Chiar dacă a fost mult prea devreme pentru o asemenea cerere în căsătorie, au decis să facă un ”fake marriage” (”mariaj fals”), ca să fie ”cinstiți” pe banii altora. Dar cine s-ar fi gândit că planul va funcționa?

Șase luni mai târziu, anul trecut în luna iulie, iubitul ei Adam în vârstă de 28 de ani, într-o altă călătorie, chiar a întrebat-o real pe iubita lui dacă vrea să-i fie soție. Corrinne a spus un ”da!” hotărât, potrivit The Mirror.

Publicat: 06 feb. 2020, 13:53 Autor: Andreea Voicu News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă