Nea Mărin, poveste tristă de viață. Unicul fiu a murit imediat după naștere: „Am avut un băiat, dar…!”

Publicat: 14 apr. 2022, 00:02 Autor: Camelia Vedete

Nea Mărin, despre durerea din suflet pe care puțini i-o cunosc. Unicul lui fiu a murit imediat după naștere: „Am avut un băiat, dar a plecat repede!”

Nea Mărin, poveste tristă de viață. Nea Mărin, pe numele lui real Marin Barbu, este unul dintre cele mai îndrăgite și carismatice personaje din televiziunea din România.

Cunoscutul dansator și coregraf apare mereu cu zâmbetul pe buze în fața publicului, însă puțini știu drama prin care a trecut în urmă cu mai mulți ani. Pe atunci, Nea Mărin și soția lui au trăit cea mai grea durere pe care o poate trăi un părinte: să-și îngroape propriul copil.

Nea Mărin, despre durerea din suflet pe care puțini i-o cunosc. Unicul lui fiu a murit imediat după naștere: „Am avut un băiat, dar a plecat repede!”

Într-un interviu acordat la un post de televiziune, Nea Mărin a vorbit despre cea mai grea încercare din viața lui, una pe care s-a ferit să o aducă în discuție până acum. A fost momentul în care avea să devină tată de băiat, însă bucuria i-a fost spulberată mult prea repede. Fiul lui a murit la scurt timp după naștere.

„Am avut un băiat, dar a plecat… repede. Am crezut că s-a terminat lumea”, a mărturisit el în cadrul unei emisiuni TV. Deși nu a dat prea multe detalii despre ce s-a întâmplat cu fiul său, durerea din glas este încă prezentă. La acel moment, pentru îndrăgitul artist, nimic nu mai avea sens în viața lui și s-a simțit devastat, după cum a mărturisit chiar el. Soția i-a fost cea care i-a stat alături în acele momente grele și s-au sprijinit unul pe celălalt.

Nea Mărin, poveste tristă de viață

Astăzi, durerea pierderii copilului a devenit suportabilă și îi este profund recunoscător soției sale. Maria Barbu este femeia care l-a susținut din umbră ani la rândul pe Nea Mărin și, în plus, i-a dăruit și două fete.
Deși a trecut și prin momente negre, astăzi, Nea Mărin se consideră un bărbat împlinit și este recunoscător pentru ce i-a oferit viața, cu bune, cu rele.

„Totul. Soția mea mi-a dăruit două fete. Fetele ne-au dăruit doi nepoți, care au început să prindă și ei aripi. Am reușit să construim împreună o căsuță și o familie frumoasă. Pot spune că am tot ce îmi doream de la viață”, dezvăluia Nea Mărin, pentru viva.ro.

Nea Mărin și soția lui, Maria, sunt căsătoriți de 40 de ani și au două fiice, Dana și Larisa.

„Nu a fost greu să am un soț ca el, ne-am căsătorit din mare iubire, chiar și atunci când au fost momente grele ne-am completat și am rezolvat totul împreună”, declara Maria Barbu în urmă cu câțiva ani.

Nea Mărin, poveste tristă de viață. „Este cea care mi-a suportat toate nebuniile și îi mulțumesc pentru asta. O iubesc mult, ne-am luat din dragoste”, mărturisea și Nea Mărin.

Publicat: 14 apr. 2022, 00:02 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă