Nadine are probleme în căsnicie? A publicat un mesaj misterios care a pus lumea pe gânduri

Publicat: 16 Sep. 2021, 13:16 Vedete

Nadine are probleme în căsnicie? Nu reprezintă nicio certitudine, însă cel mai recent mesaj publicat de ea pe pagina de Facebook scoate la iveală o dorință neîmplinită a vedetei, dacă nu.. o dezamăgire. 

Nu departe de acum o lună, Nadine a anunțat că se mută din România. A ales Franța, acolo unde are mai multe rude, iar acomodarea s-a făcut mai ușor.

Acest început nu o găsește prea fericită în aceste momente. Cel puțin dacă judecăm după mesajul plin de mister pe care l-a publicat recent pe Facebook. Ea vorbește despre posibilitatea de a-și începe viața alături de un alt bărbat, fără să țină cont de prejudecăți.

Nadine are probleme în căsnicie?

Vă reamintim că Nadine este căsătorită cu un avocat, iar împreună au un băiețel.

Aș putea fugi de acasă cu un bărbat mai în vârstă, cu burtă și chelie, și cu un venit modest, atât timp cât este inteligent, cultivat, rafinat, moral și care să mă iubească așa cum am visat odată că se poate. Nu sunt singura. Deseori în conversațiile cu prietenele mele regăsesc același deziderat. Asta îmi demonstrează ceea ce știam și simțeam, că nu despre cum arăți este vorba, sau despre ce bunuri posezi, pentru a fi dorit cu pasiune și iubit. Întrebarea mea este: și bărbații simt la fel? Și ei ar putea fugi în lumea cu o femeie mai în vârstă, cu trupul vârstei, cu chipul vârstei și cu un venit modest, atât timp cât este inteligentă, morală, cu un venit modest…?”.

Nadine a mărturisit și în trecut faptul că relația cu soțul ei s-a mai ”deteriorat” din cauza timpului, însă a căutat o soluție să nu divorțeze.

Când m-am măritat, știam că în timp, tot ce simt pentru el, soțul/ iubitul se va transforma în altceva. Știam, deoarece nu m-am măritat de la 20 de ani, fără să am habar pe ce lume trăiesc. Când monotonia s-a instalat, în loc să-i reproșez lui Apostolescu că nu-mi mai zice, că nu-mi mai face, mi-am suflecat mânecile și m-am reorientat către mine și către familie. Am luat punctul de concentrare de pe el și “neputințele” lui, cât și de pe starea mea de… plictis”, marturisea Nadine în urmă cu doar câțiva ani.

Publicat: 16 Sep. 2021, 13:16 Vedete
Pe aceeași temă