N-ai fi crezut! Melanie Brown s-a ”împotmolit” în pandemie. A ajuns la mila foștilor iubiți

Publicat: 18 Mar. 2021, 14:43 Vedete

Să vezi și să nu crezi! Cântăreața Melanie Brown a avut probleme în pandemie, după ce a primit o ”lovitură„ în conturile bancare. Mai mult decât atât, ar fi ajuns chiar și la mila foștilor iubiți.

Pentru Melanie Brown, anul 2020 și situația pandemică nu a fost bună pentru artistă, căci a primit o ”lovitură” chiar în conturile bancare i-ar banii s-au cam… dus. În ciuda faptului că artista a reușit să câștige cinci milioane de pe urma reuniunii trupei ”Spice Girls”, banii s-au evaporat. Cum? Simplu…

Melanie Brown plătește 15.000 de dolari pe lună pensie alimentară fostului soţ, Stephen Belafonte, şi 7.300 de dolari pentru fiica lor, Madison, pe lângă cheltuieli judecătoreşti şi taxe şi impo­zite, care se ridică la totalul ameţitor de 2,5 milioane de dolari. Iar dacă facem câteva calcule meschine, asta înseamnă că fostul soț primește 180.000 de dolari pe an pensie, iar fiica lor primește 87.600 de dolari anual. În total, 267.600 de dolari.

Dar a reușit să găsească o soluție pentru a acoperi cheltuielile…

„Chiar dacă voi căuta noi oportunităţi de muncă în 2021, anticipez că va fi dificil să muncesc în industria divertismentului în această perioadă fără precedent“, spunea artista.

Unde mai pui că Melanie ar fi ajuns acum la ”mila„ foștilor iubiți. Ea s-a mutat cu fiicele mai mari, Phoenix și Angel în casa mamei din Leeds, Anglia. Eddie Murphy, tatăl lui Angel, i-ar plăti acum aproape 40.000 de dolari pe lună, după ce artista a cerut mărirea pensiei alimentare. Cei doi au avut o relație în 2006, când Melanie a rămas însărcinată. Eddie Murphy, pe de altă parte, mai are nouă copii, arată ok magazine.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 18 Mar. 2021, 14:43 Vedete
Pe aceeași temă