Mulată și asortată, Ioana Simion și-a etalat cadoul de 8.000 de euro pe care l-a primit de la Ilie Năstase

Publicat: 04 feb. 2022, 11:00 Autor: Maria Apostol Vedete

Ilie Năstase și Ioana Simion au revenit la sentimente mai bune și s-au întors la vechile lor obiceiuri, cum ar fi ieșitul la restaurant. S-a întâmplat recent, ocazie pe care soția marelui campion a folosit-o pentru a-și etala noua achiziție, cel mai probabil un cadou primit de la fostul tenismen: o geantă în valoare de 8.000 de euro!

Ilie Năstase și-a scos soția la restaurant, undeva în Băneasa, iar soția lui s-a îmbrăcat cum se cuvine. Mai ales că acolo avea să apară și o bună prietenă a ei. Geanta Chanel, de 8.000 de euro, a fost piesa de rezistență, dar nici cizmele Givenchy, de 2.000 de euro, nu au fost de ignorat. Mai ales că aveau un design deosebit. Așa și-a făcut intrarea Ioana și a luat loc la masă, alături de Ilie Năstase.

Dar și de alți invitați, între care buna ei prietenă. La un moment dat, ”doamnnele” s-au retras, alături și de o copiliță simpatică, pe care Ioana a ținut-o de mână în drumul către mașină. Ilie Năstase avea s-o mai lungească în restaurant, cu acordul jumătății lui, firește. Femeile au luat-o la pas, încet, pe alee, până au dat de mașină, iar de acolo s-au îndreptat către locuințele lor. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Cum a convins-o Ilie Năstase să renunțe la divorț

Cu puțin timp înainte ca Ilie Năstase să fie testat pozitiv la coronavirus, soția lui, Ioana Simion, a anunțat că vrea să divorțeze. Starea de sănătate precară a fostului tenismen, la sfârțitul anului trecut, a făcut-o să se răzgândească momentan.

Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii. Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. Răbdarea mea a luat sfârșit!!!

În toată această perioadă, am avut şi ocazia de a cunoaşte oameni buni, de o mare valoare şi bine intenţionaţi, iar pentru asta le mulţumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-aţi judecat greşit. Alţii mi-aţi acordat înţelegere şi mi-aţi apreciat răbdarea, care nu a fost deloc uşoară. Am continuat să lupt, crezând şi sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înţelegeţi că în această perioadă voi avea nevoie de linişte şi puţină intimitate! Vă mulţumesc frumos, pentru înţelegere! Cu deosebit respect, IOANA!”, a scris Ioana pe rețelele sociale.

Publicat: 04 feb. 2022, 11:00 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă