Mugur Mihaescu, in continuare anti-interzicerea fumatului: „Mascaricii aia din UE sa se duca in Germania unde se fumeaza in localuri”

Publicat: 17 Mar. 2017, 15:54 Vedete
Mugur Mihaescu, in continuare anti-interzicerea fumatului: „Mascaricii aia din UE sa se duca in Germania unde se fumeaza in localuri”

Ati incercat printr-o initiativa, printr-o asociatie, sa propuneti o relaxare a legii?
Mugur Mihaescu: Nu este vorba, inca o data, de relaxare, ci de rescriere a legii pe baza realitatii sociale, a unei realitati de consum, a unui bun simt. De aceea se cearta multi in Europa, de aceea unii ameninta cu Brexitul si Exitul pentru ca nu poti sa tratezi oamenii la fel ca si cand suntem toti imbracati in gri si in uniforme, pentru ca asta se numeste comunism. In momentul in care scrii o lege trebuie sa tii cont de specificul populatiei, de specificul culturii, de specificul a mai multor lucruri. Indiferent de lege, nu doar Legea Antifumat, pentru ca este un fine tuning (n.r.: modificari de finete). Nu poti sa vii cu toporul si sa faci fine tuning pentru ca nu se poate. Ajustezi pana unde vrei sa ajungi, ori asta se face in timp, nu cu bata.

Dar dvs ce va doriti? Sa fie creata o mica portita in lege prin care sa fie permisa crearea unui spatiu pentru fumatori in local?
Mugur Mihaescu: Sa iti dea voie acolo unde spatiul iti permite si sa platesti licenta de tutun, cum platesc cluburile in Statele Unite ca sa se poata fuma pentru ca in Statele Unite se fumeaza in club (vorbeste apasat). Indiferent ce spun mascaricii astia pe la televizor ca sa induca lumea in eroare, in cluburi in Statele Unite se fumeaza (vorbeste apasat din nou) pentru ca isi cumpara licenta.

Citeste si: „Mugur Mihăiescu, alias Garcea, cele mai sincere declaratii: „Până la 28 de ani muream de foame, fizic”

« Pagina anterioară Continuarea articolului »

Publicat: 17 Mar. 2017, 15:54 Vedete
Pe aceeași temă