Motivul șocant pentru care bărbatul din Brașov s-a aruncat cu bebelușul de 3 luni în brațe, de la etajul 10

Publicat: 31 Jan. 2020, 13:28 News

În urmă cu o zi, un bărbat de 37 de ani s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 10 cu bebelușul în brațe.

Potrivit primelor informații legate de motivul pentru care a făcut această grozăvie, tatăl bebelușului de trei luni s-ar fi certat cu soția sa, de aici excaladând spre sinucidere.

Vecinii sunt bulversați, pentru că ei susțin că bărbatul era un tată foarte iubitor și un om bun. Anchetatorii nu exclud ca moartea bărbatului și a copilului să fi fost un accident sau o crimă.

În cartierul rezidențial din Brașov, bărbatul și soția sa se mutaseră recent în blocul nou construit. El lucra în IT. E posibil ca bărbatul să se fi aruncat cu fiica sa de trei luni în brațe de la etaj în semn de răzbunare, scrie Antena 3.

Purtător de cuvânt IPJ Brașov, declarație oficială

„Din primele informații, două persoane, tată și copil, s-ar fi precipitat de la etajul 10 al unui bloc. Un bărbat, în vârstă de 37 ani, împreună cu fiica sa, în vârstă de 3 luni și jumătate,s-ar fi precipitat de la etajul 10 al unui bloc situat pe str. Carpaților din mun. Brașov.

Echipajele medicale sosite la fața locului au constatat faptul că aceștia au suferit leziuni incompatibile cu viața.
Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii incidentului”, a declarat Aliva Ivan, purtător de cuvânt IPJ Brașov, scrie brasovstiri.ro.

Publicat: 31 Jan. 2020, 13:28 News
Pe aceeași temă